Η Mezoura αποτελεί ένα από τα νεότερα και περισσότερα επιτυχημένα ελληνικά startups. Ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν μερικούς μήνες και έχει ήδη καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της στον εγχώριο κόσμο της μόδας, online και offline. Τι είναι ακριβώς η Mezoura; Η τέλεια εκδοχή του σύγχρονου ράφτη αφού εκεί θα δημιουργήσετε και θα ράψετε ένα πουκάμισο που θα ταιριάζει όχι μόνο στις διαστάσεις και τις αναλογίες αλλά και το γούστο σας!

Αρκεί να επισκεφθείτε το site της εταιρείας προκειμένου να επιλέξετε κάποιο από τα διαθέσιμα υφάσματα και πάνω σε αυτό να διαμορφώσετε οι ίδιοι το πουκάμισο της αρεσκείας σας: επιλέγετε κουμπιά, γιακά, επένδυση κολλάρου, μανσέτες, ακόμα και μονόγραμμα εφ’ όσον το επιθυμείτε! Για τις διαστάσεις τώρα, έχετε δύο επιλογές: ή να βρείτε ένα πουκάμισο που εφαρμόζει καλά επάνω σας και να το μετρήσετε σε συγκεκριμένα σημεία (στο site θα βρείτε αναλυτικότατες οδηγίες), ή να κλείσετε ένα ραντεβού και να επισκεφθείτε τη Mezoura στο ατελιέ της, εκεί όπου οι χαρισματικοί εμπνευστές της θα αναλάβουν να σας μετρήσουν για να σας ράψουν το πουκάμισο ακριβώς στα μέτρα σας!

mezoura-com-2

Τι το εντυπωσιακό έχει η Mezoura; Καθώς εσείς επιλέγετε τα διάφορα χαρακτηριστικά του πουκαμίσου σας, αυτό σιγά-σιγά παίρνει την τελική του μορφή! Θα βλέπετε σε πραγματικό χρόνο δηλαδή με τη βοήθεια ενός 3D μοντέλου αν αυτό που είχατε κατά νου, είναι εξίσου πετυχημένο και στην πραγματικότητα! Στην ουσία, η Mezoura έρχεται να φέρει στην ψηφιακή εποχή ένα κόνσεπτ που ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με το παρελθόν: τους ράφτες. Μόνο που εδώ δεν έχουμε απλά επιλογή ενός υφάσματος και ράψιμο στα μέτρα του πελάτη αλλά ολόκληρο «χτίσιμο» του πουκαμίσου απ’ το μηδέν! Σημειώστε πως το site είναι πλήρως responsive, κάτι που σημαίνει ότι θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τις συνθέσεις της αρεσκείας σας ακόμα κι όταν βρίσκεστε στον δρόμο!

Το ελληνικό ίντερνετ έχει «αγκαλιάσει» τη Mezoura με τη φήμη του startup σιγά-σιγά να εξαπλώνεται. Να, Χριστούγεννα έρχονται: τι καλύτερο από ένα πουκαμισάκι με Liberty υφάσματα, ραμμένο στα μέτρα σας, πλήρως στην Ελλάδα;