Aποκλειστικά στο Xbox έρχεται το κορυφαίο game “Rise of the Tomb Raider”, το οποίο και θα βγει στην αγορά της Ευρώπης μέσα στην εβδομάδα.

Το Xbox και η Crystal Dynamics ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Rise of the Tomb Raider, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

Rise of the Tomb Raider_2Η τελευταία έκδοση του πολυβραβευμένου franchise από την εταιρία παραγωγής Crystal Dynamics, αποκλειστικά στο Xbox αυτές τις γιορτές, απεικονίζει την πιο θρυλική ηρωίδα, τη Lara Croft, να κάνει ένα επικό ταξίδι κατά τη διάρκεια του οποίου μετατρέπεται σε κάτι παραπάνω από επιζώντα, καθώς ξεκινάει την πρώτη tomb raiding αποστολή της.

Το “Rise of the Tomb Raider αποτελεί το αποκορύφωμα όλης αυτής της προσπάθειας που γίνεται από τις αφοσιωμένες ομάδες της Crystal Dynamics και της Eidos Montreal», δήλωσε ο Darrell Gallagher, Head of Western Studios στην Square Enix. «Ανυπομονούμε οι νέοι αλλά και παλαιότεροι fans να ζήσουν την εμπειρία του επόμενου κεφαλαίου στην ιστορία της Lara καθώς αποδέχεται το πεπρωμένο της να γίνει η Tomb Raider.»