Eκδήλωση με θέμα την υλοποίηση στρατηγικών και εύχρηστων λύσεων Business Intelligence και διαχείρισης αποδοτικότητας πραγματοποίησαν οι DIS & Microsoft.

disΗ DIS σε συνεργασία με τη Microsoft Ελλάς, πραγματοποίησαν πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία μια εκδήλωση με θέμα την υλοποίηση στρατηγικών και εύχρηστων λύσεων Business Intelligence (BI) και διαχείρισης αποδοτικότητας (Performance Management). Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί συνέχεια της εκδήλωσης με θέμα «Business Intelligence & Performance Management: The Key to successful Leadership» που είχε πραγματοποιηθεί στις 12/11/08 , με κύριο ομιλητή τον Pr. Robert S. Kaplan.


Τα κύρια θέματα που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση ήταν τα παρακάτω:


• Πίνακες και δείκτες αποδοτικότητας, (dashboards και scorecards)

• Πώς χτίζονται εταιρικές διαδικασίες/εταιρικά μοντέλα

• «BI for the Masses» / επικοινωνήστε αποτελεσματικά την στρατηγική μέσα στον οργανισμό σας και εξασφαλίστε την υιοθέτηση της

• Εταιρικές Αποφάσεις μέσω εύχρηστων, δυναμικών και διορατικών εργαλείων

• Πώς η Microsoft και η συνεργάτης της D.I.S. μπορούν να σας βοηθήσουν να χτίσετε μία δομή BI και διαχείρισης αποδοτικότητας, που να διευκολύνει τις μηνιαίες διαδικασίες οικονομικού απολογισμού και συγκέντρωσης στοιχείων.

• Case Study: Pepsico Ελλάδος


Ο κύριος Ιωάννης Τσιρόπουλος, CIO PepsiCo Ελλάδος δήλωσε:

«Πιστέψαμε στην υλοποίηση του έργου για το Microsoft Performance Point & BI στην DIS, γνωρίζοντας την άρτια κατάρτιση και την μακροχρόνια πείρα που έχουν τα στελέχη της εταιρίας στην υλοποίηση έργων μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων. Επιπλέον οι διακρίσεις της DIS, η εξειδίκευσή της σε τεχνολογίες Microsoft καθώς και η άριστη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα μαζί της, μπόρεσαν να μας εγγυηθούν την ομαλή συνεργασία και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».


Ο κύριος Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της DIS δήλωσε:

«Ο τομέας του Performance Management & Business Intelligence είναι στρατηγικής σημασίας για τη DIS. Η εταιρία μας επενδύει στις νέες τεχνολογίες της Microsoft και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει για την επιλογή μας δεδομένου ότι σε διάστημα 2 ετών υλοποιήσαμε 40 έργα στην πλατφόρμα του Microsoft Business Intelligence».


Ο κύριος Νίκος Λειβαδάς Marketing Manager IW της Microsoft Hellas δήλωσε:

«Η λύση της Microsoft, ανταποκρίνεται πλήρως στην ιδέα “BI for the masses”, έχει το χαμηλότερο κόστος κτήσης και συντήρησης, και την υψηλότερη απόδοση αποτελεσμάτων σε σχέση με τον ανταγωνισμό ενώ παράλληλα απευθύνεται λόγω χαμηλού κόστος σε όλη την επιχείρηση και δεν περιορίζεται στα ανώτερα στελέχη».