Κλονίστηκε η εμπιστοσύνη σας στο Twitter μετά τα τελευταία, ανησυχητικά του οικονομικά αποτελέσματα; Το βαρεθήκατε και θέλετε να το εγκαταλείψετε; Αποφασίσατε να κάνετε στροφή 180 μοιρών στη ζωή σας και επιθυμείτε να αποτινάξετε από πάνω σας καθετί σας θυμίζει τον παλιό σας εαυτό; Όποιος κι αν είναι ο λόγος που θέλετε να διαγράψετε όλα σας τα tweets με τη μία, δεν μας αφορά. Εμείς μπορούμε απλά να σας δείξουμε πώς ακριβώς θα το κάνετε.

Για εσάς, λοιπόν, υπάρχει το TwitWipe, η χρήση του οποίου είναι δωρεάν εφ’ όσον δεν έχετε «tweetάρει» περισσότερες από 3.200 φορές! Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει είτε να καταβάλλετε το κατιτί σας, είτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο εργαλείο όπως το Twitter Archive Eraser. Όποιο από τα δύο κι αν επιλέξετε, θα χρειαστεί  να κάνετε log in με τα στοιχεία σας για να δώσετε το ΟΚ και να καθαρίσει ο λογαριασμός σας.

twitwipe

Διαγράφοντας ένα tweet (όλα εν προκειμένω), αυτό αφαιρείται από τον λογαριασμό σας και τα αποτελέσματα αναζητήσεων του Twitter. Παράλληλα χάνονται όλα του τα retweets. Δεν διαγράφονται τα “quotes” του tweet σας στα μηνύματα άλλων χρηστών. Ακόμα και σε διαγραφή τους να προχωρήσετε πάντως, το Twitter κρατά αντίγραφα των tweets σας (!) για κάθε νομική χρήση, δίχως πάντως να τα μοιράζεται με κανέναν, εκτός κι αν υπάρχει εισαγγελική εντολή. Backup μπορείτε να κρατήσετε κι εσείς οι ίδιοι πηγαίνοντας στα Settings του λογαριασμού σας και βρίσκοντας εκεί την επιλογή Twitter Archive, απ’ όπου και θα κάνετε Request Your Archive.