H TAG Heuer, με την Intel και τη Google φέρνουν στο φως το πολυτελές Ελβετικό διασυνδεόμενο ρολόι χειρός, το οποίο θεωρείται ένα από τα must-have gadgets!

Κατά τη διάρκεια κοινής ανακοίνωσης Τύπου, στις 9 Νοεμβρίου, οι Jean-Claude Biver, CEO – TAG Heuer, Brian Krzanich, CEO – Intel, και David Singleton, VP, Engineering (Android) – Google, αποκάλυψαν το TAG Heuer Connected watch with Intel Inside.

To TAG Heuer Connected watch αποτελεί το πρώτο Ελβετικό ρολόι πολυτελείας Intel Inside με λειτουργικό Android Wear. Εναρμονίζει 150 χρόνια καινοτομίας στην ωρολογοποιία, με διαχρονική αισθητική και κορυφαία ποιότητα.

23482280_TEC_Luxury_Smartwatch_JPEG_0059b.limghandlerΗ επιφάνεια του χρονογράφου μιμείται την εμφάνιση και τις λειτουργίες ενός πραγματικού χρονογράφου κλασσικής σχεδίασης TAG Heuer, ενώ επίσης είναι σε θέση να στέλνει ειδοποιήσεις και έκτακτα μηνύματα, να προσφέρει ενημερώσεις για τον καιρό, να καταγράφει στόχους φυσικής κατάστασης και να δίνει πρόσβαση σε όλο το σύνολο των εφαρμογών Android Wear.