Η Sony Mobile διοργανώνει την avant-premiere του “Spectre” στην Ελλάδα με επίσημο προσκεκλημένο τον διεθνούς φήμης ηθοποιό – σκηνοθέτη Simon Kassianides.

Σήμερα στις 19:00 η Sony Mobile διοργανώνει στα Village Cinemas του εμπορικού κέντρου “The Mall” στο Μαρούσι την avant-premiere της νέας ταινίας του James Bond “Spectre”. Η νέα ταινία του James Bond έρχεται παράλληλα με το λανσάρισμα του νέο κινητού, με την καλύτερη κάμερα στο κόσμο, Xperia Z5. Του κινητού που κατασκευάστηκε για τον James Bond.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί, παρουσία δημοσιογράφων και επώνυμων προσκεκλημένων, θα παραστεί και o διεθνούς φήμης και ελληνικής καταγωγής ηθοποιός-σκηνοθέτης, Simon Kassianides. O Simon Kassianides έχει εμφανιστεί σε ταινίες που έγιναν τεράστιες εμπορικές επιτυχίες και σε πολυβραβευμένες σειρές δίπλα σε καταξιωμένους ηθοποιούς του Hollywood, όπως ο Daniel Craig στο Quantum of Solace (2008) και την Keira Knightley στο The Edge of Love (2008).

sony-xperia-z5-spectreΕνώ έχει δώσει την φωνή του στο εξαιρετικό animation How to Train Your Dragon 2 (2014) και στο video game Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Την χρονιά που διανύουμε συμμετείχε στην τηλεοπτική ταινία Lumen και στις τηλεοπτικές Ζοο, Agents of S.H.I.E.L.D και το How to Get Away with murder.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο lobby των αιθουσών Gold Class, , όπου θα προηγηθεί cocktail και μια live εμφάνιση των C-Real με ένα tribute σε μουσικά θέματα και τραγούδια από τις ταινίες του J.Bond.