Στο Λονδίνο της βιομηχανικής επανάστασης, τα δίδυμα αδέρφια Jacob και Evie Frye δίνουν τη μάχη τους κατά των Templars στο Assassin’s Creed: Syndicate.

Eνα πτώμα που ανακαλύπτεται στο εργοτάξιο του πρώτου υπόγειου σιδηρόδρομου του πλανήτη πυροδοτεί εκ νέου την αέναη μάχη των Assassins με τους Templars, η οποία μεταφέρεται πλέον στο Λονδίνο του 19ου αιώνα.

assassins-creed-syndicate_014Ο Henry Green, κορυφαίο μέλος της αδελφότητας των Αssasins, διατηρεί ένα σκοτεινό παρελθόν και έχει ως αποστολή να εκδιώξει τους Templars από την αγγλική πρωτεύουσα. Γνωστός με το παρατσούκλι «The Ghost», γίνεται μέντορας του Jacob και της Evie Frye, δυο δίδυμων αδερφών που ρίχνονται σε έναν σκληρό πόλεμο, με φόντο τη βιομηχανική επανάσταση. Αυτοί αποτελούν τους πρωταγωνιστές του Syndicate, καθώς θα κληθείτε να αναλάβετε τον έλεγχο και των δυο αδελφών.

Για πρώτη φορά στη σειρά έχετε το δικαίωμα να εναλλάσσεστε ελεύθερα μεταξύ δυο χαρακτήρων, ενώ η Evie κερδίζει τον τίτλο της πρώτης playable γυναίκας πρωταγωνίστριας στα… κυρίως πιάτα του franchise. Ειδικότητά της είναι οι stealth αποστολές, στις οποίες προτιμά να επιστρατεύει την εφευρετικότητα και την εξυπνάδα της, σε αντίθεση με τον θερμόαιμο Jacob, ο οποίος προτιμά να «σκέφτεται» με τις γροθιές του.

ACS_SC_47_GamesCom_Escape_watermark_1438728153Το ανανεωμένο οπλοστάσιο θέτει στη διάθεσή σας νέα όπλα που συμβαδίζουν με την εποχή, όπως σιδερογροθιές, περίστροφα, σπαθιά και ένα παραδοσιακό kukri μαχαίρι από το Νεπάλ, που επιτρέπει φρενήρεις ρυθμούς μάχης!

Και φυσικά μην νομίζετε πως θα περιηγείστε στο αχανές Λονδίνο με τα πόδια. Μπορείτε να κάνετε rappel με τη βοήθεια σχοινιών ή να δημιουργήσετε zip-line από στέγη σε στέγη, ενώ ξεχωριστό χρώμα στο μουντό Λονδίνο δίνουν οι άμαξες που μπορείτε να οδηγήσετε και τα τρένα στα οποία μπορείτε να επιβιβαστείτε.

ACS_Screen_HAT_GangLeader_wm_20150512_1830cetΟ χάρτης της πόλης είναι κατά 30% μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο του Παρισιού στο Unity, με τις περιοχές Westminster, the Strand, the City of London, Whitechapel, Southwark και Lambeth να σφύζουν από ζωή.

Οι φίλοι των παιχνιδιών Assassin’s Creed είναι δεδομένο πως θα ακολουθήσουν το νήμα της συναρπαστικής πλοκής και φέτος. Το στοίχημα όμως πλέον της Ubisoft είναι να δημιουργήσει και νέους φανατικούς φίλους της σειράς…

ΣΥΣΤΗΜΑ
PC, PS4, Xbox One

ΔΙΑΘΕΣΗ
CD Media

Βαθμολογία

0%
Γραφικά
0%
Ηχος
0%
Gameplay
0%
Διάρκεια
0%
Συνολικά