Το Truecaller ξεπέρασε το φράγμα των 200 εκατ. χρηστών, διπλασιάζοντας τη βάση χρηστών σε λιγότερο από δέκα μήνες. Τι νέο φέρνει η εφαρμογή στις οθόνες σας;

Με τους 200 εκατ. χρήστες, το Truecaller έρχεται με ένα νέο χαρακτηριστικό που φέρνει περισσότερες πληροφορίες στις οθόνες χρηστών σε όλο τον κόσμο: το Tagging αριθμών.

Από σήμερα στα Android, η εφαρμογή του δωρεάν τηλεφωνικού καταλόγου Truecaller καθώς και η εφαρμογή αντικατάστασης του dial pad, το Truedialer θα έρχονται με μία νέα επιλογή που θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να προσθέτουν ετικέτες – Tags σε επαφές, από μία ευρεία λίστα κατηγοριών όπως, Μεταφορές, Τράπεζες/Πιστωτικά ή Ποτά και Νυχτερινή ζωή, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στην αναγνώριση π.χ. του αριθμού της Τράπεζάς σας ή του αγαπημένου σας αριθμού ταξί.

Από την πρώτη μέρα, όταν το Truecaller γεννήθηκε σε ένα forum και έλαβε τα πρώτα 10 χιλιάδες downloads, η εταιρία έχει αφιερωθεί στο να δουλεύει μαζί με την παγκόσμια κοινότητα για τη δημιουργία εξυπνότερων και ασφαλέστερων τρόπων επικοινωνίας. Το τελευταίο χαρακτηριστικό που προωθείται, αποδεικνύει τη δέσμευση του Truecaller για βελτίωση της τεχνολογίας και χρήση δεδομένων με εξυπνότερο τρόπο. Μέσω της κατηγοριοποίησης πληροφοριών, η βάση δεδομένων γίνεται πραγματικά εξυπνότερη.

“To Truecaller έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη στις επικοινωνίες και με την προσθήκη πληροφοριών σχετικά με το ποιόν επικοινωνούμε και το χαρακτηριστικό Tagging πάει αυτή τη δέσμευση ένα βήμα παραπέρα” δηλώνει ο Alan Mamedi ένας εκ των ιδρυτών του Truecaller.

unnamed“Με τον καιρό θα χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να βελτιώσουμε τη δυνατότητα των χρηστών μας να αναγνωρίζουν ποιός τους καλεί, για ποιο λόγο τους καλεί και να μπορούν έτσι μέσω της πληροφόρησης να αποφασίσουν αν θέλουν να απαντήσουν στην κλήση ή όχι”.

Με την πρόσφατη αύξηση, οι χρήστες στηρίζονται στο Truecaller ολοένα και περισσότερο σε καθημερινή βάση. Στο Truecaller έχουν τώρα πάνω από 3 δισεκατομμύρια αναζητήσεις αριθμών το μήνα, μία αύξηση της τάξης του 50% σε σχέση με το τελευταίο τρίμηνο. Με πάνω από 200 εκατομμύρια αριθμούς αναγνωρισμένους ως spam στη βάση δεδομένων τους, τα προϊόντα του Truecaller κάνουν την επικοινωνία σας ασφαλέστερη, εξυπνότερη και πιο κοινωνική.