Η Intrasoft International, θυγατρική της Intracom IT Services, αναβαθμίστηκε σε Gold Channel Partner, μετά τη περυσινή διάκρισή της ως SAP Silver Channel Partner.

intrasoftΗ διάκριση αυτή επισφραγίζει την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας κατά το έτος 2008, όπου ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία μεγάλο αριθμό νέων έργων SAP, ενδυναμώνοντας περαιτέρω την παρουσία της στην ελληνική αγορά.


Όπως δήλωσε και ο κ. Μάνος Ραπτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της SAP Hellas «Στην SAP προσβλέπουμε σε διαρκή αναβάθμιση του οικοσυστήματός μας, στο οποίο σε μεγάλο βαθμό βασιζόμαστε προκειμένου να διευρύνουμε την βάση των πελατών μας, παρέχοντας ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Η διάκριση της INTRASOFT International ως Gold Partner στα πλαίσια του προγράμματος SAP Partner Edge, σηματοδοτεί την επιβράβευση της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας στο χώρο του SAP, αλλά κυρίως την εδραίωση και τη διεύρυνση της συνεργασίας με την SAP.»


Κατά το 2008 η INTRASOFT International ανέλαβε και υλοποίησε σημαντικά έργα όπως την εγκατάσταση στην PISCINES IDEALES, 4 Rollouts του μοντέλου της βέλγικης εταιρίας PUNCH GRAPHIX NV στις θυγατρικές της σε Ελλάδα, Τουρκία και Σερβία, 4 νέες εγκαταστάσεις σε θυγατρικές του Ομίλου EUROMEDICA, καθώς και την υλοποίηση SAP για τη μητρική του ίδιου Ομίλου, AXON Holdings.
Ανέλαβε επίσης σημαντικά έργα αναβάθμισης εγκαταστάσεων SAP για τις εταιρίες INTRACOM TELECOM, PAPAPOLITIS και INTRAKAT, ενώ συνέχισε με επιτυχία την παροχή υπηρεσιών που αφορούν στη λύση SAP Netweaver Business Intelligence σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες όπως Rοche Hellas, INTRACOM TELECOM, Εταιρία Παροχής Αερίου Αττικής, Papapolitis.


Ο κ. Αθανάσιος Κωτσής, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, δήλωσε: “Η διάκριση της INTRASOFT International ως Gold Channel Partner της SAP, αποτέλεσμα της συνεχούς και συστηματικής επένδυσής μας στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων SAP επί 8 και πλέον έτη, επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειές μας και την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας το 2008. Σε συνδυασμό δε με μία σειρά νέων επενδύσεων που ήδη πραγματοποιούμε στο χώρο του SAP θα μας βοηθήσει να αναδειχθούμε ως ένας από τους σημαντικότερους συνεργάτες της SAP στην ελληνική και διεθνή αγορά ”.