H Alpha Copy / Nokia, ήταν χορηγός του Final 4 του CEV CUP, του κυπέλλου κυπελλούχων ομάδων Ευρώπης στο βόλεϊ, που διεξήχθη 21-22 Μαρτίου στην Αθήνα.

alphacopy-nokia-volleyΓια δύο μέρες η καρδιά του ευρωπαϊκού βόλεϊ χτύπησε στο Ο.Α.Κ.Α., φέρνοντας την Αθήνα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φίλων του αθλήματος σε περισσότερες από 130 χώρες. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρική όπως αναμενόταν ατμόσφαιρα, δεδομένου ότι τα εισιτήρια για το χωρητικότητας 18.000 φιλάθλων Ο.Α.Κ.Α., είχαν ήδη εξαντληθεί από τις πρώτες μέρες διάθεσής τους.

Μία τόσο σημαντική διοργάνωση δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο υποστηρικτή από την ΑLPHA COPY/ NOKIA προβάλλοντας  τα 120 σημεία εξυπηρέτησης Alpha Copy / Nokia Stores (ACNS) τα οποία συνεχώς αναβαθμίζονται, παρέχοντας εξειδίκευση και ποιοτική εξυπηρέτηση στον έλληνα καταναλωτή μέσα από ολοκληρωμένες λύσεις. Αντιπροσωπεύουν το σύνολο των προϊόντων Nokia και τις νέες πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες, ενώ συγχρόνως εκπαιδεύουν το κοινό με τα απαραίτητα κριτήρια επιλογής των πολλαπλών προϊόντων που καλύπτουν καλύτερα τις ανάγκες τους, σε όλες τις κατηγορίες που απευθύνονται.


Από το 1998 έως σήμερα, το δίκτυο  Alpha Copy / Nokia Stores αποτελεί έναν από τους πλέον επιτυχημένους θεσμούς στη δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά της τηλεπικοινωνιακής τεχνολογίας, με διαφοροποίηση στην παρεχόμενη τεχνική εξυπηρέτηση ολοκληρωμένη υποστήριξη των εταιρικών συνεργατών και πιστών καταναλωτών κινητών τηλεφώνων Nokia.

Η Alpha Copy / Nokia, κορυφαία Ελληνική εταιρεία προϊόντων κινητής τηλεφωνίας, είναι σταθερός υποστηρικτής σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων και παραγόντων του Ελληνικού αθλητισμού, καθώς και της τέχνης και του πολιτισμού.


Ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia, κύριος Σ.Ι. Κωνσταντινίδης, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με το Final 4 του CEV CUP επεσήμανε:

«Η Alpha Copy / Nokia ως κορυφαία εταιρεία πρωτοποριακών προϊόντων κινητής τηλεφωνίας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από μία τόσο σημαντική, αθλητική διοργάνωση, όπως έχει και εμπράκτως αποδείξει τα τελευταία χρόνια. Εκ μέρους της Alpha Copy / Nokia συγχαίρουμε θερμά την ομάδα της Ρωσίας Lokomotiv-Belogorie Belgorod για τη νίκη της και ευελπιστούμε να φιλοξενούμε στη χώρα μας τόσο σημαντικές διοργανώσεις».