Τώρα στα Public μπορείτε να αποκτήσετε το περιζήτητο smartphone Samsung Galaxy S6 με 599€ (από 669€) ή με λιγότερο από 17€ το μήνα σε 36 άτοκες δόσεις.

Τα Public σας προσφέρουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το μοναδικό smartphone Samsung Galaxy S6 μόνο με 16,64€/ μήνα σε 36 άτοκες δόσεις ή με 599€ από… 669€!

Με το υψηλής αισθητικής design που συνδυάζει αρμονικά το μέταλλο με το γυαλί, και τη μεγάλη οθόνη 5.1” Super AMOLED που διαθέτει, το Samsung Galaxy S6 θα μαγνητίσει το βλέμμα σας με την απίστευτη ευκρίνεια εικόνας!

Ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή για απίστευτες επιδόσεις και κάμερα 16 Megapixel για να τραβάτε βίντεο σαν επαγγελματίας σε άψογη ποιότητα 4K ή Full HD!

Samsung-Galaxy-S6Διαθέτει επίσης πίσω κάμερα 5MP για να βγάζετε απίστευτες selfies με την παρέα σας. Κι αν μείνετε από μπαταρία και βρίσκεσε στον δρόμο, μην ανησυχείτε για τίποτα! Η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης του Samsung Galaxy S6 θα σας ενθουσιάσει! Τώρα είναι εύκολο να φορτίσετε το αγαπημένο σας smartphone παντού χωρίς καλώδια.

Θα το βρειίτε σε λευκό, μαύρο ή χρυσό χρώμα και με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 32 GB για να αποθηκεύσετε όλα τα multimedia αρχεία σας.