Η Ανοδος ΑΕ, Adobe Authorized Distributor, ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη λειτουργίας του νέου της portal, στη διεύθυνση www.anodos.gr.

anodos.grΗ Άνοδος ΑΕ – Adobe Authorized Distributor – ανακοίνωσε, ότι από σήμερα η νέα, δικτυακή πύλη, λειτουργεί στη γνωστή σας διεύθυνση www.anodos.gr , με μεγαλύτερη άνεση πλοήγησης, λειτουργικότητα, και εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία. Πελάτες και συνεργάτες θα μπορούν πλέον να την επισκέπτονται, προκειμένου να ενημερωθούν για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία.

Το νέο portal συμπεριλαμβάνει και το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, απ’ όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν on-line τις αγορές τους εύκολα, με τη χρήση της πιστωτικής τους κάρτας, για όλα τα προϊόντα που διακινεί η Ανοδος ΑΕ. Επίσης όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες που αφορούν την τεχνική υποστήριξη, τα σεμινάρια, τις εκπαιδεύσεις και την επαγγελματική επιμόρφωση για τα προϊόντα Adobe, καθώς και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες, είναι εύκολα προσβάσιμες.