Toν τίτλο ‘Βrand of the Year 2015’ κέρδισε η LG στα Red Dot Awards, μαζί με 13 ακόμα βραβεία που απέσπασε στην κατηγορία του Communication Design.

Η LG Electronics τιμήθηκε με τον τίτλο ‘Brand of the Year’ από τα κορυφαία Βραβεία ‘Red Dot Awards’, που αποτελούν έναν από τους πιο σημαντικούς διαγωνισμούς στον κλάδο του σχεδιασμού παγκοσμίως. Κατακτώντας αυτή τη διάκριση, η LG συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στους φημισμένους νικητές της κατηγορίας, όπου βρίσκονται διάσημα brands όπως η ‘PepsiCo’, η ‘Audi AG’ και η ‘Mercedes-Benz’. Η LG αποτελεί επιπλέον την τρίτη εταιρεία που έχει κερδίσει το βραβείο ‘Brand of the Year’ και το βραβείο ‘Design Team of the Year’, που κέρδισε το 2006.

Η LG κατέκτησε τον τίτλο ‘Brand of the Year’ αφού κέρδισε 13 Red Dot Awards στην κατηγορία ‘Communication Design’ κατά τη διάρκεια του έτους. Ανάμεσα στις νικητήριες συμμετοχές της χρονιάς, περιλαμβάνονται το LG G4 και το LG Watch Urbane, συσκευές οι οποίες ενσωματώνουν την ανθρωποκεντρική σχεδιαστική φιλοσοφία για την εμπειρία χρήσης (UX) της εταιρείας, με ένα απλούστερο περιβάλλον χρήσης που «αναγνωρίζει» τις ανάγκες του κάθε χρήστη, προκειμένου να ανταποκριθεί αποτελεσματικότερα σε αυτές.

«Η ομάδα διαχείρισης του brand της LG Electronics είναι εξαιρετική όσον αφορά τις δεξιότητες της. Το μότο της εταιρείας ‘Η ζωή είναι Ωραία’ το συνοψίζει αυτό, δήλωσε ο Dr. Peter Zec, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Red Dot. «Όποιος επενδύει σε ένα προϊόν LG, αντιλαμβάνεται αμέσως τη βελτίωση στην καθημερινότητα της ζωής του. Αυτό επιβεβαιώνει πόσο καλά και σωστά λειτουργεί η διαχείριση του brand».

RED DOT 2015 Brand_of_the_year_Award«H βράβευση με Red Dot Award μας τιμά και μας συγκινεί και δείχνει την ηγετική θέση της LG στον τομέα του σχεδιασμού, επιβεβαιώνοντας εκ νέου τη δέσμευσή μας, τόσο για καινοτόμο σχεδιασμό όσο, και για ‘διαισθητική’ εμπειρία για τους καταναλωτές», δήλωσε ο Noh Chang-ho, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Corporate Design, LG Electronics.

«Θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε και να αναπτύσσουμε δημιουργικές λύσεις που θα εκμαιεύουν θετικό συναίσθημα και θα μας βοηθήσουν να εμβαθύνουμε τη σχέση μας με τους καταναλωτές, έτσι ώστε να ζήσουν όπως πρεσβεύει και το μότο μας, με ‘Καινοτομία, για μία καλύτερη ζωή’».

Η LG θα τιμηθεί επίσημα και στις 6 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια του ετήσιου Red Dot Gala στο Βερολίνο.