Η Sony Computer Entertainment Europe παρουσίασε το μέλλον του PlayStation 4 με μια ευρεία γκάμα αποκλειστικών τίτλων, αλλά και ολοκαίνουριο περιεχόμενο για το PlayStatio VR.

Στη σκηνή του PlayStation Media Preview στο Παρίσι, η SCEE αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες και αποκλειστικές λειτουργίες για το PlayStation για περισσότερα από 20 παιχνίδια, εκ των οποίων 9 ανακοινώθηκαν επί τόπου, αποδεικνύοντας ότι το PS4 είναι ο καλύτερος προορισμός παιχνιδιού για την ερχόμενη εορταστική περίοδο και όχι μόνο.

Επιπρόσθετα, ο Jim Ryan, Πρόεδρος και CEO της SCEE αναφέρθηκε σε μια εικοσαετία γεμάτη παιχνίδι και στην επιτυχία του PS4, το οποίο είναι το σύστημα ψυχαγωγίας με τις ταχύτερες πωλήσεις στην ιστορία του PlayStation, με 25,3 εκατομμύρια τεμάχια να έχουν πωληθεί παγκοσμίως. Αναφέρθηκε επίσης σε μια εντυπωσιακή γκάμα διαδικτυακών υπηρεσιών, που προσφέρονται.

Πληθώρα συναρπαστικών τίτλων, αποκλειστικά για το PS4 αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά. Ανάμεσα τους ο νεότερος τίτλος του πολυβραβευμένου στούντιο Quantic Dream, Detroit, αλλά και ο ολοκαίνουριος εξομοιωτής οδήγησης της Polyphony Digital, GT SPORT. Μια δοκιμαστική έκδοση του GT