Με ανανεωμένη πλατφόρμα και ρεκόρ επισκέψεων, το Netwix καλωσορίζει το φθινόπωρο με 40 εκπομπές και περισσότερα από 2.000 επεισόδια με τους πιο hot celebrities.

Το netwix.gr καλωσορίζει δυναμικά τη νέα σεζόν, με το Σεπτέμβριο να σημειώνει ρεκόρ επισκεψιμότητας ξεπερνώντας τους 520.000 μοναδικούς επισκέπτες και παράλληλα να παρουσιάζει μια δυναμική ανανέωση στην πλατφόρμα του. Το διάσημο διαδικτυακό κανάλι είναι πλέον responsive και έτοιμο να ψυχαγωγήσει το κοινό του σε mobile και tablet.

Τώρα ο επισκέπτης του netwix.gr μπορεί να απολαύσει τις αγαπημένες του σειρές και εκπομπές on the go. Τα βασικά χαρακτηριστικά της ανανεωμένης πλατφόρμας είναι: πιο γρήγορη περιήγηση, καλύτερη, πιο user friendly πλοήγηση μέσω υπολογιστή, κινητού και tablet, αdaptive bitrate (με δυνατότητα προβολής σε HD), δυνατότητα embed player, flexible promo zones (με περισσότερες εμπορικές δυνατότητες) και πιο μοντέρνοdesign.

Σας αρέσει η κωμωδία, οι σειρές ή οι ψυχαγωγικές εκπομπές? Mπείτε στο netwix.gr από όπου και αν βρίσκεστε και δείτε τις καλύτερες web σειρές από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet.