Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου στο Marousi Plaza, η Cisco παρουσιάζει το Fast IT, το νέο μοντέλο λειτουργίας IT για την εποχή του Internet of Everything (IoE).

Η Cisco παρουσιάζει επίσημα στις 10 Νοεμβρίου στην ελληνική αγορά, το Cisco Fast IT, το σύγχρονο μοντέλο λειτουργίας ΙΤ, απαραίτητο για τον πραγματικό ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. Το Fast IT επιτρέπει στους CIOs, κυρίως μέσω της απλοποίησης των ΙΤ διαδικασιών, την εξοικονόμηση διαχειριστικού χρόνου και κόστους.

Στην εποχή του IoE όπου οι ευκαιρίες αφθονούν, το IT αντιμετωπίζει προκλήσεις ως συνέπεια των αυξημένων λειτουργικών εξόδων και των μειωμένων προϋπολογισμών. Θα πρέπει είτε να εξελιχθεί ώστε να ευνοηθεί η καινοτομία και τα επιχειρηματικά οφέλη που μπορούν να προκύψουν ταχύτερα ή να κινδυνεύσει να λειτουργεί ως βάρος στον οργανισμό.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί ο τρόπος με τον οποίο οι τεχνολογίες Cisco Application Centric Infrastructure (ACI), Cisco Unified Computing System (UCS), Intercloud Fabric και Security συνθέτουν το Fast IT σε ένα απλό, έξυπνο και ασφαλές IT περιβάλλον, που παράγει και ευνοεί την καινοτομία. Παράλληλα οι συνεργάτες και εξειδικευμένα στελέχη της Cisco, θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών στον εκθεσιακό χώρο για την ενημέρωσή τους σχετικά με το μοντέλο λειτουργίας Cisco Fast IT.