H KnowCrunch φέρνει στην Ελλάδα το ολοκληρωμένο course 120 ωρών, Digital & Social Media Diploma, το οποίο θα σας εκπαιδεύσει για τις σύγχρονες τάσεις των νέων μέσων επικοινωνίας και μάρκετινγκ.

Ένας από τους σημαντικότερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς η KnowCrunch ξεκινά και στην Ελλάδα το πληρέστερο επαγγελματικό course που αλλάζει τα δεδομένα στην εκπαίδευση του Digital & Social Media Marketing. Το Digital & Social Media Marketing Diploma θα ξεκινήσει στις 25 Νοεμβρίου στην Αθήνα στο καταπληκτικό χώρο Tzaferi16 (Τζαφέρη 16, Αθήνα, Γκάζι) με την συμμετοχή έμπειρων επαγγελματιών και στελεχών της αγοράς. Οι Early Bird συμμετοχές λήγουν στις 7 Νοεμβρίου.

Το Digital & Social Media Marketing Diploma της KnowCrunch αποτελεί την μοναδική, ανανεωμένη και πλήρως ολοκληρωμένη εκπαίδευση στον τομέα των νέων μέσων επικοινωνίας και marketing. Πρόκειται για το μοναδικό πρόγραμμα που καλύπτει το σύνολο των απαιτήσεων ενός σύγχρονου Digital & Social Media Specialist. Έχει σκοπό να βοηθήσει στελέχη και επαγγελματίες να δημιουργήσουν και να χαράξουν το ψηφιακό τους μέλλον και σαφώς να βρουν εργασία στην συγκεκριμένη αγορά που αναζητά εναγωνίως τα καλύτερα καταρτισμένα στελέχη.

Οι επιμέρους θεματικές ενότητες του course της KnowCrunch είναι:

Digital & Social Media Era
Digital & Social Media Glossary
Landing Properties: Sites, Blogs, E-shops, Portals, Apps
Search Engine Optimization
Content Marketing
Social Media & Social Networks
Social Media Management & Community Building
Mobile Marketing
Ε-Mail Marketing
Digital & Social Media Advertising Campaigns
Digital & Social Media Analytics
Digital & Social Media Marketing Channels
Digital & Social Media Conversions & Performance Marketing
Digital & Social Media Marketing Strategy & Plan
Digital & Social Media Marketing Industry

Το τελικό κόστος συμμετοχής είναι 1.250€. Υπάρχει ειδική εκπτωτική τιμή 850€ για Early Birds (μέχρι 7 Νοεμβρίου), Groups, Ανέργους και Φοιτητές.

Η KNOWCRUNCH που έχει αναλάβει την διοργάνωση είναι ένας οργανισμός ειδικευμένος σε υψηλού επιπέδου επιχειρηματικά courses που εμπνέονται και βασίζονται στις τελευταίες καινοτομίες και τεχνολογίες της αγοράς ξεκινώντας από την καρδιά των εξελίξεων την Αμερική. Tα courses της αφορούν το digital marketing αλλά και τομείς όπως η επιχειρηματικότητα & startups, τα soft skills κ.α