Είστε χρήστες των Windows 10; Έχετε μείνει ευχαριστημένοι από δαύτα; Δείτε και πέντε σούπερ εφαρμογές που θα απογειώσουν ακόμα περισσότερο την εμπειρία χρήσης σας!

 
Τα Windows 10 είναι μια πλατφόρμα ανθρωποκεντρική: εστιάζοντας στην προσφορά μιας πλήρους, λειτουργικής και πάνω από όλα άνετης και ευχάριστης εμπειρίας χρήσης, όμως ακόμα κι έτσι, το όλο αποτέλεσμα μπορεί να γίνει καλύτερο με την προσθήκη των σωστών third-party apps. Αν και θεωρητικά οι επιλογές σας είναι άπλετες, πάμε να δούμε ορισμένες λύσεις που θα απογειώσουν τα Windows 10 σας.

vlc-player

VLC Media Player

Με διαφορά ο καλύτερος media player που θα βρείτε για τα Windows 10. Ελαφρύς, χωρίς πολλά ενοχλητικά μηνύματα, θα σας επιτρέψει να ακούσετε και να χαζέψετε CD, DVD και αρχεία από το σύστημά σας, χωρίς να ανησυχείτε για codecs και άλλα τέτοια περίεργα. Το κυριότερο; Είναι εντελώς δωρεάν, εν αντιθέσει με το ίδιο το Windows Media Center!

Bvckup-2

Bvckup 2

Μην αμελείτε την αξία του backup. Όχι ότι είναι δύσκολο ή χρονοβόρο, απλά συνιστά ακόμα μία υποχρέωση που πολλοί από εμάς ξεχνούν ή αναβάλλουν. Και ξέρετε, ε; Μία φορά θα γίνει το κακό… Εν πάση περιπτώσει, με το Bvckup 2 θα προγραμματίσετε τα backups σας, θα αντιγράψετε τα αρχεία σας και θα συγχρονίσετε αποτελεσματικά τα δεδομένα σας. Στοιχίζει $19,95.

photoshop-express

Adobe Photoshop Express

Πάνε οι εποχές που μια άδεια του Photoshop στοίχιζε τετραψήφιο αριθμό ευρώ! Η Adobe πλέον διαθέτει εντελώς δωρεάν το Photoshop Express, μία υπεραπλουστευμένη έκδοση του Photoshop, κατάλληλη για την ταχεία επεξεργασία φωτογραφιών και εικόνων. Μην περιμένετε και πολλά αλλά όπως και να ‘χει, για τσάμπα καλά είναι!

skype

Skype for Windows

Το ξέρετε, το γνωρίζετε, το εμπιστεύεστε και σας το υπενθυμίζουμε. Το Skype for Windows αποτελεί την ειδικά σχεδιασμένη έκδοση για PC του Skype. Θα δέσει τέλεια με το σύστημά σας χωρίς να το επιβαρύνει, θα σας κρατά up-to-date, θα σας συνδέσει με όλους σας τους γνωστούς και θα συνεργαστεί αγαστά με social media και λίστα επαφών.

notepad-plus-plus

Notepad++

Ξεχάστε το απλό Notepad. Το Σημειωματάριο… μεγάλωσε και έγινε καλύτερο, πληρέστερο, ικανότερο! Το Notepad++ προσφέρει πληθώρα επιλογών και είναι ιδανικό για τα πάντα, από σημειώσεις μέχρι κώδικα! Χρησιμοποιήστε πολλαπλά tabs παράλληλα, επιλέξτε τη γλώσσα στην οποία θα γράψετε και εντοπίστε τυχόν σφάλματά σας ευκολότερα από ποτέ!