Η επιστροφή του Son Goku

Φανατικοί του Dragon Ball Ζ ενωθείτε! Ο son Goku επέστρεψε σε νέες περιπέτειες για να παραδώσει μαθήματα θάρρους και ανδρείας ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν ιδέα τι εστί Ζ!

Budokai Tenkaichi 3Το νέο Dragon Ball Ζ είναι ένα άκρως εθιστικό μαχητικό παιχνίδι το οποίο θα κρατήσει τους πάντες καρφωμένους, αγκαλιά με την παιχνιδομηχανή τους. Σαφώς καλύτερο από τους προκάτοχούς του, όσον αφορά τα γραφικά, την ιστορία καθώς και τις τεχνικές μάχης, προσδίδει με μεγάλη επιτυχία την ατμόσφαιρα της ομώνυμης σειράς manga. Οι νέοι μηχανισμοί του gameplay επιδρούν καθοριστικά στη δράση του παιχνιδιού, όπως ο «διακτινισμός» ή οι τεράστιες ενεργειακές επιθέσεις. Επιπλέον, στο Budokai Tenkaichi 3 εμφανίζεται για πρώτη φορά το «beam struggle» το οποίο στην ουσία είναι όταν δύο χαρακτήρες εξαπολύουν μεγάλες ακτίνες ενέργειας, ο ένας ενάντια στον άλλον με απώτερο στόχο να υπερισχύσουν του αντιπάλου τους. Εκτός από τα παραπάνω,

το Budokai Tenkaichi 3 έχει τόσες πολλές ακόμα επιλογές που το σίγουρο είναι ότι μόνο πλήξη δεν θα νιώσετε. Μπορείτε να εξερευνήσετε το story mode, το world tournament, το Dueling καθώς και να εξασκηθείτε στο training ώστε να συνηθίσετε τον τρόπο μάχης και να αποκτήσετε την απαραίτητη εμπειρία για να κατατροπώσετε τους εχθρούς σας. Ένα παιχνίδι που σίγουρα θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι.

Σύστημα

PS2, Wii

Αξιολόγηση

ΓΡΑΦΙΚΑ: 8,5

ΗΧΟΣ: 8

GAMEPLAY: 8,5

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ: 8,5

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: 8,5

ΔΙΑΘΕΣΗ

Atari