Το «αιώνιο» ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για τη Basket League ΣΚΡΑΤΣ είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Δείτε live το Σάββατο 24/10 στις 21:00 τον αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ.

novaΟ Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και το παρκέ των καναλιών Novasports παίρνει φωτιά! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 21:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD το μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ανάμεσα στους δύο «αιωνίους» αντιπάλους της Θεσσαλονίκης (https://youtu.be/iXqaAwKJhmA).

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα αρχίσουν να μπαίνουν στο κλίμα της αναμέτρησης,  από τις 16:00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό»  στα Novasports 2 και Novasports 2 HD, με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων. Στις 20:40 θα ακολουθήσει το pre game show με τους Γιάννη Πάγκο και Νικήτα Αυγουλή, που θα περιγράψουν το ντέρμπι ενώ στο ρεπορτάζ θα είναι οι Παναγιώτης Στεφάνου και Κωστής Μπότσαρης. Αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι, θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Ο αγώνας θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Οι φίλοι της πορτοκαλί μπάλας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και άλλα τέσσερα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (https://youtu.be/N2XGXX8IXOM). Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, στις 16:00, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη, στα Novasports 2 και Novasports 2 HD, θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα λίγο πριν το τζάμπολ.

Στις 17:00, θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των αγώνων, Κηφισιά – Λαύριο σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα, Καβάλα – Κόροιβος Αμαλιάδας σε περιγραφή του Ευγένιου Δαδαλιάρα, Απόλλων Πατρών Carna – Κολοσσός H Hotels σε περιγραφή του Γιώργου Μαρκόπουλου. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 16:30 θα προβληθεί από το Novasports 3 και ηχητικά από το Novasports.gr ο αγώνας Ρέθυμνο – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη και ρεπορτάζ του Νίκου Τζανετάκη.

Το αιώνιο ντέρμπι της Α1 μπάσκετ Γυναικών μόνο στα Novasports

Επίσης, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 16:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από το Novasports 3 το ντέρμπι της Α1 μπάσκετ Γυναικών, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (https://youtu.be/lLI86mWc48M). Στην περιγραφή θα είναι ο Αργύρης Στεφανόπουλος και στο ρεπορτάζ ο Άκης Κουζούλης.
Όλοι οι αγώνες και η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» θα μεταδοθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.