H Fossil διαθέτει στην αγορά τα νέα διασυνδεόμενα αξεσουάρ με Intel και Google που “ταιριάζουν” το στυλ με τη λειτουργικότητα και είναι φτιαγμένα με καινοτομίες.

IF

Η Fossil ανακοινώνει τη σειρά Fossil Q, μια νέα σειρά κομψών διασυνδεόμενων αξεσουάρ, που συνδυάζουν τη μόδα με τη λειτουργικότητα.

 

Τα προϊόντα δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Intel και περιλαμβάνουν δυο τύπους smartwatches (με και χωρίς οθόνη) και δύο είδη διασυνδεόμενων βραχιολιών, για άντρες και γυναίκες.

 

IF

Η σειρά είναι κατασκευασμένη χάρη στην καινοτομία της Intel και είναι συμβατή με κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android 4.3 ή νεότερο, iPhone 5 ή νεότερο, ενώ χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth, για την επικοινωνία.

 

Τα προϊόντα περιλαμβάνουν, επίσης, μια βάση ασύρματης φόρτισης, για εύκολη επαναφόρτιση. Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα online στο Fossil.com, τα καταστήματα Fossil και επιλεγμένους εμπόρους χονδρικής.

 

click4-To Q Dreamer, φτιαγμένο χάρη στην καινοτομία Intel, μοιάζει με ένα κοινό βραχιόλι, αλλά λειτουργεί ως fitness tracker και παράλληλα σας βοηθά να μένετε συνδεδεμένοι.
Το Q Reveler, φτιαγμένο χάρη στην καινοτομία Intel, είναι ένα αντρικό βραχιόλι, που καταγράφει πόσο τρέχετε, ειδοποιώντας σας μόνο για τις επαφές και τις εφαρμογές που σας ενδιαφέρουν.
Το ρολόι Q Grant, φτιαγμένο χάρη στην καινοτομία Intel, “μιλά” με το smartphone, καταγράφει τις αθλητικές δραστηριότητες, ενημερώνει για μηνύματα, e-mails, κλήσεις και νέα για τις εφαρμογές που σας ενδιαφέρουν.