H Veritas προσφέρει κορυφαίες λύσεις που εξασφαλίζουν backup και recovery, επιχειρησιακή συνέχεια, καθώς και διαδικασίες αποθήκευσης πληροφοριών.

Veritas_Logo_RED_1000x197Οι λύσεις της Veritas Technologies Corporation – software και hardware – επιτρέπουν στο 86% των ανά τον κόσμο εταιρειών του Fortune 500, να προστατεύουν, να αναγνωρίζουν και να διαχειρίζονται τα δεδομένα τους, μέσα στα μεγαλύτερα και πιο περίπλοκα ετερογενή περιβάλλοντα στον κόσμο, από τα παραδοσιακά data centers, μέχρι και τα αχανή ιδιωτικά, δημόσια ή υβριδικά περιβάλλοντα cloud.

 

Η Symantec Corp., ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία για τη μεταβίβαση της δραστηριότητας διαχείρισης και διαθεσιμότητας πληροφοριών, γνωστής ως Veritas, αντί 8 δισ. δολαρίων, σε μια ομάδα επενδυτών με επικεφαλής το Carlyle Group μαζί με την GIC και άλλους επενδυτές. Η διαδικασία, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2016.

 

Οι λύσεις της Veritas έχουν ήδη μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά. Μετά την ολοκλήρωση της πώλησης από την Symantec, οι λύσεις της Veritas θα συνεχίσουν να αντιπροσωπεύονται και να προωθούνται στην τοπική αγορά, από μια εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα, μέσω των συνεργατών του καναλιού διανομής. Το κανάλι συνεργατών της Veritas στην Ελλάδα κάνει διαρκείς και σημαντικές επενδύσεις για την απόκτηση διεθνούς κλάσης τεχνικών δεξιοτήτων, οι οποίες αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς για πολλούς άλλους. Η παρουσία της Veritas θα ενισχυθεί με συνεχείς επενδύσεις για την ανάπτυξη της δραστηριότητας, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

 

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ελληνική αγορά παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης των δραστηριοτήτων μας στους τομείς που καλύπτει το χαρτοφυλάκιο λύσεων της Veritas. Η τεχνογνωσία που υπάρχει στην ελληνική αγορά είναι εξαιρετική και διαθέτει μια σημαντική δυναμική για να τροφοδοτήσει περαιτέρω την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας.

 

Συνεπώς, στο πλαίσιο αυτό, οι συνάδελφοί μας στην Αθήνα έχουν πλέον αναβαθμισμένους και πιο σημαντικούς ηγετικούς ρόλους, με ευρύτερη περιφερειακή κάλυψη. Από κοινού, με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας εδώ, έχουμε δεσμευτεί να συνεχίσουμε να ενισχύουμε την ηγετική θέση της Veritas στην αγορά και να κερδίσουμε επιπλέον μερίδια στην περιοχή» δήλωσε ο Vasile Aniculăesei, Territory Manager της Veritas.

 

Η ανάγκη για τις λύσεις της Veritas δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη. Η ανεξέλεγκτη αύξηση των δεδομένων αποτελεί μια δαπανηρή επιβάρυνση και έναν δυνητικό κίνδυνο για την ασφάλεια. Οι λύσεις της Veritas βοηθούν τους πελάτες να αναγνωρίσουν τις πληροφορίες υψηλής αξίας, που είναι “θαμμένες” βαθιά μέσα στις επιχειρησιακές αποθήκες δεδομένων. Η Veritas έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίσει ποιες είναι οι πληροφορίες υψηλής αξίας και να δώσει στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε αυτές, με τέτοιο τρόπο που οδηγεί σε στρατηγικής και τεκμηριωμένες λήψεις αποφάσεων.