Η IDE βρέθηκε στη Διεθνή Έκθεση Χερσαίων Συστημάτων AUSA 2015 και παρουσίασε νέο καινοτόμο υβριδικό προϊόν που παράγει και αποθηκεύει ηλεκτρική ισχύ.

AUSA_2015_IDE_Pavillion_700Η IDE (INTRACOM Defense Electronics) συμμετείχε στη διεθνή έκθεση “AUSA 2015”, από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον κόσμο εξειδικευμένες σε χερσαία συστήματα, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ από 12-14 Οκτωβρίου 2015.

 

Τον εκθεσιακό χώρο της IDE, που ήταν μέρος του Ελληνικού περιπτέρου και τελούσε υπο την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας κ. Δημήτρη Βίτσα, ενώ προσέλκυσε το ενδιαφέρον κυβερνητικών εκπροσώπων, στρατιωτικών αντιπροσωπειών και στελεχών της αμυντικής βιομηχανίας που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα καινοτόμα προϊόντα και λύσεις, στον τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων δικτυοκεντρικής άμυνας που προορίζονται για τις Ένοπλες Δυνάμεις τόσο της Ελλάδας όσο και άλλων χωρών.

 

Παράλληλα, στο πλαίσιο Συνεδρίου σχετικό με καινοτομίες (AUSA Innovator’s Corner), η IDE παρουσίασε το Υβριδικό Σύστημα HG-10K-20 το οποίο παράγει, αποθηκεύει και διαχειρίζεται ηλεκτρική ισχύ προερχόμενη από συμβατικές και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

 

Το σύστημα HG-10K-20 είχε πρόσφατα επιδειχτεί με μεγάλη επιτυχία στο πεδίο της ΝΑΤΟϊκής άσκησης CL 15, όπου τροφοδότησε κρίσιμες και ζωτικές εγκαταστάσεις με ηλεκτρική ισχύ σε συνθήκες που διέπονταν από συγκεκριμένα επιχειρησιακά σενάρια.