Η Bethere είναι μια ελληνική mobile εφαρμογή που έρχεται από… Λονδίνο μεριά και αφήνει τους χρήστες να μοιράζονται τα σχέδιά τους για έξοδο στα social media.

bethere-app-design-user-interphase-psfk-964x644Το app Bethere θα σας δώσει την ευκαιρία να μάθετε που θα βρεθούν οι φίλοι ή οι γνωστοί σας μέσα στις επόμενες ώρες, ώστε να γνωρίζετε που θα πάτε ή ποιους θα συναντήσετε από πριν.

 

Ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες, βέβαια, καθώς θα σας αφήσει να βρείτε που θα βρίσκονται οι φίλοι σας ακόμα και μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες.

 

Κατεβάστε το Bethere στο Android ή το iPhone σας και κάντε upload μια φωτογραφία π.χ. ενός κοκτέηλ σε ένα μαγαζί -όπως ακριβώς κάνετε τα post στο facebook- και ενημερώστε τους γύρω σας για το τι είδους έξοδο κανονίζετε.

 

bethere-cafe-psfk-964x644Χρήσιμο εργαλείο της εφαρμογής δεν είναι άλλο από το χάρτη που παρουσιάζει τα πιο δημοφιλή μέρη γύρω σας και τους φίλους ή γνωστούς σας που σκοπεύουν να τα επισκεφθούν σε σύντομο διάστημα. Έτσι, μπορείτε να κάνετε σχέδια πριν βγείτε από την πόρτα του σπιτιού σας!