Το νέο Sony Χperia Z5 θα βρίσκεται από τις 20 Οκτωβρίου στα ράφια των καταστημάτων. Εντυπωσιάζει με την αδιάβροχη κατασκευή του και την κάμερα των 23MP.

Family-shotΗ Sony Mobile Communications (Sony Mobile) φέρνει στην Ελλάδα το Xperia Z5, το smartphone που έχει σχεδιαστεί για να κάνει τις καθημερινές σας εμπειρίες καλύτερες.

 

Το Xperia Z5, είναι ένα κορυφαίο smartphone, με την ταχύτερη αυτόματη εστίαση στον κόσμο, (μόλις 0,03 δευτερόλεπτα), με 5x clear zoom, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος πάνω στο κουμπί power και με κομψό, αδιάβροχο σχεδιασμό.

 

Επιπλέον, ενσωματώνει κάμερα 23 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο 4K και δεύτερη εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel, χαρακτηριστικά που το κάνουν ιδανικό για φωτογραφίες γεμάτες λεπτομέρεια, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 

Xperia_Z5_Colour_RangeΤο πανίσχυρο Χpreria Z5 ενσωματώνει τον οκταπύρηνο CPUs επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810, ο οποίος έχει δυνατότητες 64 bit και εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες 4G LTE, επιτρέποντας σας να φτάσετε σε νέα επίπεδα επιδόσεων τα βίντεο, τις φωτογραφίες και τα παιχνίδια σας.

 

Από την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 μπορείτε να βρείτε το Xperia Z5 στα καταστήματα λιανικής σε λευκό, μαύρου γραφίτη, χρυσό και πράσινο χρώμα.