Ψάχνετε για ένα tablet φθηνό, αλλά και «δυνατό» για να τρέχετε Android εφαρμογές και όχι μόνο; Το 9άρι tablet Turbo-X Wavy III θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους.

cameraΤο tablet Turbo-X Wavy III διαθέτει άνετη οθόνη 9”, ανάλυσης 1024×600 και παρά το γεγονός των δυο καμερών είναι άκρως οικονομικό.

 

Είναι ιδανικό για e-books ή ταινίες χάρη στη μεγάλη οθόνη του και τις εφαρμογές, αφού «τρέχει» με τετραπύρηνο επεξεργαστή Allwinner A33 στα 1,2GHz που συνδυάζεται με την 1GB RAM.

 

Οι δύο κάμερες 2MP και 0,3MP θα σας αφήσουν, όχι μόνο να βγάλετε selfies, αλλά και να φωτογραφίζετε ή να επικοινωνείτε μέσω skype.

 

Πρόκειται για μια φορητή συσκευή που έχει ως «ατου» τη φθηνή τιμή, η οποία, όμως, είναι αρκετά «γενναιόδωρη» σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του tablet. Ωστόσο, δεν μπορεί να παραληφθεί ότι δεν διαθέτει λειτουργία για 3G συνδεσιμότητα, αλλά μόνο Wi-Fi.

 

2264900Το turbo tablet λειτουργεί με βάση το λειτουργικό Android 4.4 KitKat και έχει ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 8GB, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν όλες τις φωτογραφίες, τα βίντεο ή τη μουσική σας.

 

*Όσοι βλέπουν το «χώρο» του Turbo-X Wavy III μικρό, δεν έχουν παρά να αγοράσουν μια κάρτα microSD για να τον αυξήσουν μέχρι και τα 32GB.