Η FG Europe παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη σειρά τηλεοράσεων υψηλής ευκρίνειας 100Ηz Sharp Aquos DH77 με υποστήριξη MPEG-4 για λήψη ψηφιακών καναλιών.

Sharp Aquos DH77

Sharp Aquos DH77

Η νέα αυτή σειρά πέρα από την κορυφαία ποιότητα εικόνας, έχει εξαιρετικά οικολογικά χαρακτηριστικά καθώς καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια μέσω προηγμένων τεχνολογιών. Η  νέα  σειρά Aquos Ιαπωνικής κατασκευής, απαρτίζεται από τέσσερα μοντέλα, με διαγώνιο των 32″, 42″, 46″ και 52″. Χάρη στο ειδικό πράσινο πλήκτρο στο τηλεχειριστήριο, οι τηλεοράσεις παρέχουν στον χρήστη την δυνατότητα ρύθμισης του βαθμού εμπλοκής των κυκλωμάτων εξοικονόμησης ενέργειας, ενώ έχει βραβευθεί με το «Eco Flower» της Ευρωπαικής ένωσης.


Τα νέα αυτά μοντέλα ενσωματώνουν κορυφαία χαρακτηριστικά όπως ψηφιακή επεξεργασία 100Ηz με βάθος χρώματος στα 10bit για μοναδικό χρωματικό πλούτο, ταχύτατα panels στα 4ms για εικόνες που δεν «θολώνουν», αισθητήρα φωτισμού O.P.C ώστε η εικόνα να προσαρμόζεται αυτόματα στον φωτισμό του δωματίου, ψηφιακό δέκτη DVB-T με υποστήριξη MPEG-4 για την λήψη των νέων προγραμμάτων υψηλής ευκρίνειας καθώς και μια θύρα USB και το σύστημα διασύνδεσης συσκευών της οικογένειας Aquos AquosLINK, για την μεγαλύτερη δυνατή ευχρηστία.


Η νέα αυτή σειρά χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα, την σημασία στην λεπτομέρεια, τις υψηλές επιδόσεις, την οικολογική ευαισθησία και κυρίως από την «κινηματογραφική αίσθηση» της εικόνας. Το design δεν θα μπορούσε παρά να είναι αντάξιο του επιπέδου της. Έτσι η νέες Aquos υιοθετούν την νέα σχεδιαστική γραμμή της Sharp με την χαρακτηριστική διακριτική πινελιά γαλάζιου χρώματος να αναδεικνύει την κομψότητα της μαύρης λάκας.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.fgeurope.gr


32″ —> LC-32DH77E

42″ —> LC-42DH77E

46″ —> LC-46DH77E

52″ —> LC-52DH77E