Σας παρουσιάζουμε το Intellinote, το app που θα βάλει σε μια τάξη την επαγγελματική σας ζωή, συγκεντρώνοντας σε ένα μέρος όλα όσα σας ενδιαφέρουν.

intellinote-logoΤο Intellinote διαφέρει από τα υπόλοιπα apps παραγωγικότητας αφού στόχος του είναι να καλύψει τον επαγγελματία (ή απλά τον πολυάσχολο χρήστη του) σε κάθε επίπεδο και όχι απλά με το να του υπενθυμίζει τι έχει να κάνει. Τι εννοούμε; Φανταστείτε μια εφαρμογή που υποστηρίζει ήχο και βίντεο, κείμενο σε πραγματικό χρόνο, screen sharing υπηρεσία και άλλα τέτοια ωραία, προκειμένου να δημιουργήσει έτσι έναν ψηφιακό κοινό χώρο εργασίας ή συνεργασίας αν προτιμάτε.
Κυκλοφορεί σαν app για όλες τις πλατφόρμες, desktop/laptop & mobile, αν και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και μέσα από τον browser σας –όλες οι εκδόσεις έχουν κοινό interface για μεγαλύτερη ευκολία. Στο Intellinote θα αποθηκεύσετε σημειώσεις, υποχρεώσεις και αρχεία, ενώ μέσα από την πλατφόρμα του, θα πραγματοποιήσετε συζητήσεις και συνεννοήσεις, ορίζοντας deadlines. Θα μοιραστείτε αρχεία με άλλους συνομιλητές (και μέλη στα πρότζεκτ σας), ακόμα και με ολόκληρες ομάδες.

 

intellinote
Για τον σκοπό αυτό, έχουν δημιουργηθεί τα Workspaces: καθένα εξ αυτών το μοιράζεστε με τα άτομα που δουλεύετε παρέα και μοιάζει με εικονικό… meeting room! Μέσα εκεί θα αφήνετε σημειώσεις και σχόλια, θα μοιράζεστε αρχεία και γενικώς θα το χρησιμοποιήσετε σαν να αποτελούσε φυσικό χώρο με όλους εσάς μέσα! Μέχρι και βιντεοκλήσεις θα οργανώσετε μέσα από το Intellinote: υποστηρίζεται κάθε μορφής επικοινωνία (γραπτή, προφορική, με βίντεο, σε πραγματικό χρόνο ή ασύγχρονη) και όλα αυτά χωρίς καν να βγείτε από το πρόγραμμα. Όλα τα παραπάνω γίνονται μέσω ενός εύχρηστου περιβάλλοντος εργασίας που μάλιστα συνεργάζεται αρμονικά και με τρίτα apps (Dropbox, Google Drive, GitHub, MailChimp, Wufoo κ.α.).
Σαν λύση λοιπόν, το Intellinote «μετράει». Το κακό είναι πως μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου των πρώτων 30 ημερών, για τη χρήση του θα πρέπει να καταβάλλετε περί τα 10€/μήνα, κάτι που ενδεχομένως να κάνει ορισμένους να στραφούν σε άλλες λύσεις. Η αλήθεια είναι πως τα όσα κάνει το Intellinote θα τα βρείτε και δωρεάν, απλά όχι σε ένα πρόγραμμα: θα μοιραστείτε πρόγραμμα, υποχρεώσεις και σημειώσεις μέσω Trello, αρχεία μέσω Google Drive και Dropbox, θα συνεννοηθείτε μέσω Viber και WhatsApp ενώ θα κάνετε κλήσεις μέσω Skype. Το αν η ενσωμάτωση όλων αυτών σε μία εφαρμογή είναι κάτι που αξίζει και δικαιολογεί το δεκάρικο τον μήνα, θα το κρίνετε εσείς και κανένας άλλος…