Η Vivodi Telecom στηρίζει το συνέδριο: «Η Παγκόσμια αγορά Ενέργειας μετά την οικονομική κρίση» που πραγματοποιείται στις 19 και 20 Μαρτίου.

vivodiΗ Vivodi Telecom στηρίζει με τη συμμετοχή της το 3ο Διεθνές Συνέδριο για την Ενέργεια «Η Παγκόσμια αγορά Ενέργειας μετά την οικονομική κρίση: “brainstorming” με τους διεθνείς ηγέτες του ενεργειακού κλάδου για το μέλλον» που πραγματοποιείται με το κύρος του Economist στις 19 και 20 Μαρτίου.
Το Συνέδριο αναμένεται να αποτελέσει μοναδική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες, προκειμένου να αναπτύξουν έναν εποικοδομητικό διάλογο, σχετικά με τους προβληματισμούς που αντιμετωπίζει η διεθνής κοινότητα, σε γεωπολιτικό, οικονομικό, επιχειρηματικό και περιβαλλοντικό επίπεδο.
Εξαιρετικά σημαντική θα είναι η παρουσία αξιόλογων προσωπικοτήτων της πολιτικής και της επιχειρηματικής ζωής, όπως ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο κ. Χρήστος Φώλιας, ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο κ. Παναγιώτης Αθανασόπουλος (ΔΕΗ), ο κ. Ιωάννης Κωστόπουλος (Ελληνικά Πετρέλαια) και ο κ. Ασημάκης Παπαγεωργίου (ΔΕΠΑ). Επίσης, ως ομιλητές θα συμμετέχουν πρόεδροι και CEO’s των διεθνών επιχειρήσεων και οικονομικών οργάνων, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ένα υψηλού επιπέδου ακροατήριο, ώστε να συζητηθούν τα καίρια ζητήματα του κλάδου ενέργειας.
Η Vivodi Telecom με τη σταθερή της παρουσία στα Συνέδρια του Economist, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της σχετικά με τη δραστηριότητα και τους προβληματισμούς που ανακύπτουν στους διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας, αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα της μεταξύ τους αλληλεπίδρασης, για τη διαμόρφωση της συνολικής παγκόσμιας ζωής.