Η έντυπη διαφήμιση εξελίσσεται, με το Flyerbook να μετατρέπει ένα απλό φυλλάδιο σε πολυσέλιδο κατάλογο προϊόντων μέσω iOS ή Android εφαρμογής.

flyer_sample_smallΗ bitar, μετά από την έκδοση του πρώτου ελληνικού παιδικού βιβλίου επαυξημένης πραγματικότητας, καινοτομεί ξανά, φέρνοντας την συγκεκριμένη τεχνολογία στις επιχειρήσεις και κάνοντάς την προσιτή για τον καθένα.

 

Εγκαινιάζει μία νέα εποχή στην έντυπη διαφήμιση των επιχειρήσεων, αφού, με το Flyerbook, μπορεί να μετατρέψει ένα απλό μονοσέλιδο flyer, σε πολυσέλιδο κατάλογο προϊόντων/υπηρεσιών, μέσω εφαρμογής για φορητές συσκευές (smartphones/tablets), χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας!

 

Πρόκειται για applications που αναπτύσσονται για την κάθε επιχείρηση ξεχωριστά και διατίθεται για λειτουργικά συστήματα Android και iOS.

 

Πλέον, η επαυξημένη πραγματικότητα γίνεται προσιτή για κάθε επιχείρηση και τα εντυπωσιακά καινοτόμα χαρακτηριστικά της είναι διαθέσιμα στον καθένα.

 

Με τον ενσωματωμένο Push Notification Server, οι επιχειρήσεις μπορούν να κάνουν αποκλειστικές προσφορές στους χρήστες που έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή τους, ενημερώνοντάς τους απευθείας στο κινητό τους τηλέφωνο ή στο tablet τους, αυξάνοντας έτσι την αφοσίωση των πελατών τους αλλά και δημιουργώντας ένα ιδιόκτητο δίκτυο προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών.

 

Δείτε το βίντεο: