Ετοιμαστείτε για το «SETE Tourism Crowdhackathon | Innovating with Opendata» που θα λάβει χώρα στις 17 & 18 Οκτωβρίου 2015 στο Ιnnovathens στην Τεχνόπολη.

tourismΟ Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), η Crowdpolicy και ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS διοργανώνουν τον 1ο Μαραθώνιο Ανάπτυξης Εφαρμογών για τον Τουρισμό «SETE Tourism Crowdhackathon | Innovating with Opendata», στις 17 & 18 Οκτωβρίου.

 

To SETE Tourism Crowdhackathon διεξάγεται κατά τα πρότυπα της πρωτοβουλίας ανοιχτής καινοτομίας Crowdhackathon Innovating with Opendata και υποστηρίζεται από τη Google.

 

Στο SETE Tourism Crowdhackathon καλούνται να συμμετέχουν προγραμματιστές, αναλυτές, designers, ειδικοί στην επικοινωνία και το marketing, μαθητές, φοιτητές και επαγγελματίες και γενικότερα οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να συμμετέχει και να συμβάλει ενεργά στην ανάπτυξη εφαρμογών που συντελούν στην ανάπτυξη και προώθηση του τουρισμού, βελτιώνουν και αναδεικνύουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες, την ποιότητα ζωής και συμβάλουν ενεργά στην Εθνική Οικονομία.

 

Στο SETE Tourism Crowdhackathon καλούνται επίσης να συμμετέχουν ενεργά φορείς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, διαθέτοντας ανοιχτά δεδομένα σε τομείς σχετικούς με τον τουρισμό.

 

Πληροφορίες Εκδήλωσης:
Πού: Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS
Πότε: 17 & 18 Οκτωβρίου 2015

 

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει! Εξασφαλίστε από τώρα τη θέση σας εδώ: https://www.eventora.com/…/Eve…/sete-tourism-crowdhackathon/