100 εθελοντές της Forthnet “χάρισαν την ημέρα τους στα παιδιά”, στηρίζοντας τα Παιδικά Χωριά SOS και τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας του Σωματείου.

photo 1Η προσφορά σε κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη, με ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά, αποτελεί βασικό άξονα της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Forthnet. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία οργάνωσε την πρωτοβουλία «Χάρισε μια μέρα σου στα παιδιά», μια δράση εθελοντικής προσφοράς των εργαζομένων της προς τα Παιδικά Χωριά SOS και τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας του Σωματείου.

 

Από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, 100 Forthnet Ambassadors προσέφεραν εθελοντική εργασία. Η ομάδα των Forthnet Ambassadors αφιέρωσε 700 ώρες εργασίας, βοηθώντας στη διαλογή ειδών πρώτης ανάγκης, όπως ρούχα, γραφική ύλη, τρόφιμα, που συσκευάστηκαν σε συνολικά 1.200 κούτες για να διανεμηθούν σε 7 πόλεις της Ελλάδας.

 

photo 2Συγκεκριμένα στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Αλεξανδρούπολη, στην Καλαμάτα, στην Κομοτηνή, στον Πειραιά και στο Ηράκλειο Κρήτης.

 

Ο ενθουσιασμός και η όρεξη που επιδεικνύουν οι Forthnet Ambassadors σε κάθε κάλεσμα για εθελοντική προσφορά, αποτελεί κίνητρο για την περαιτέρω ενδυνάμωση του κινήματος εθελοντισμού της εταιρείας.