Οι νέοι iMac θα βγουν στην αγορά με εντυπωσιακές νέες οθόνες Retina 4Κ και 5Κ που κάνουν τις φωτογραφίες και τα βίντεο να μοιάζουν… ρεαλιστικά στο έπακρον!

imac21-desktop_up9p.640H iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει ότι η Apple ανανέωσε την οικογένεια των desktop υπολογιστών iMac, φέρνοντας τη νέα εκπληκτική οθόνη Retina για πρώτη φορά στον 21,5 ιντσών iMac και οθόνη Retina 5K σε κάθε iMac 27 ιντσών.

 

Οι νέες οθόνες Retina κάνουν τις φωτογραφίες και τα βίντεο ακόμα πιο συναρπαστικά και ζωντανά, χάρη σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και στην εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας. Οι νέοι iMac διαθέτουν, επίσης, πιο ισχυρούς επεξεργαστές και γραφικά, δύο Thunderbolt 2 θύρες και νέες επιλογές αποθήκευσης.

 

new-imacΤαχύτερος και πιο ισχυρός από ποτέ, ο νέος iMac 27 ιντσών με οθόνη Retina 5K τώρα έρχεται με την έκτη γενιά επεξεργαστών Intel Core και τις τελευταίες AMD κάρτες γραφικών υψηλών επιδόσεων, προσφέροντας έως και 3,7 TeraFLOPS υπολογιστικής ισχύος. Ο νέος 21,5 ιντσών iMac με οθόνη Retina 4K διαθέτει πέμπτης γενιάς επεξεργαστή Intel Core και Intel Iris Pro Graphics.

 

Η Apple επίσης παρουσίασε μια νέα σειρά ασύρματων αξεσουάρ, όπως το νέο πληκτρολόγιο Magic Keyboard για ακόμα καλύτερη πληκτρολόγηση, το Magic Mouse 2 και το Magic Trackpad 2. Οι συσκευές Magic έχουν επανασχεδιαστεί, ώστε να τις αισθάνεσαι πιο άνετα από ποτέ, ενώ διαθέτουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που εξαλείφουν εντελώς την ανάγκη για μπαταρίες μίας χρήσης.

 

magicΤο νέο Magic Trackpad 2 φέρνει επίσης το επαναστατικό περιβάλλον Force Touch της Apple στην επιφάνεια εργασίας, δίνοντας μια νέα διάσταση στην εμπειρία χρήσης ενός iMac.

 

Κάθε νέος Mac έρχεται με το OS X El Capitan, την τελευταία έκδοση του OS X που βελτιώνει την εμπειρία του Mac και την απόδοση του συστήματος.

 

imacOι νέοι iMac θα είναι διαθέσιμοι σύντομα μέσα από τις συνεργαζόμενες αλυσίδες λιανικής και τα καταστήματα των Apple Premium Reseller (http://www.isquare.gr/shops).