To πρώτο tablet στην Ελλάδα από το πρόγραμμα της Intel IRDA & με λογισμικό Android με updates για 2 χρόνια. Το οκτάιντσο Vero Tablet A82i έρχεται στην τιμή των 119€.

A82i_frontΗ Οktabit συμπεριέλαβε από τις αρχές Οκτωβρίου στην επιτυχημένη γκάμα των VERO Tablets με Intel Inside το πρώτο tablet στην ελληνική αγορά που βασίζεται στο πρόγραμμα της Intel IRDA (Intel Reference Design for Android) και διαθέτει γνήσιο εγκεκριμένο λογισμικό Android.

 

To μοντέλο Α82i με τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom Z3735F μέχρι 1.83GHz αποτελεί μια καινοτόμα & έξυπνα σχεδιασμένη λύση στο οικοσύστημα του λειτουργικού Android.

 

Συγκεκριμένα βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android 5.1 και υποστηρίζει software updates για διάρκεια έως δύο έτη. Ενσωματώνει Google εφαρμογές όπως Google Play, Google Maps, Youtube και άλλες.

 

Mε διάσταση οθόνης (τεχνολογίας Capacitive με IPS panel) στις 8 ίντσες, το VeroTab A82i προσφέρει επεξεργαστική ισχύ και εξαιρετικές επιδόσεις στον τομέα των γραφικών απογειώνοντας την εμπειρία του surfing, του video και του gaming. Η οθόνη είναι wide με ανάλυση 1280 χ 800 και ο χρήστης μπορεί να απολαύσει αναπαραγωγή ταινιών σε ανάλυση Full HD 1080p χάρη στον ενσωματωμένο player.

 

Οι φίλοι της φωτογραφίας θα εκμεταλλευθούν τις 2 κάμερες, μία στην όψη της συσκευής ανάλυσης 2.0 MP , ιδανική για ποιοτικές βιντεοκλήσεις και μία στην πίσω πλευρά ανάλυσης 2 MP. Διαθέτει 1GB μνήμη RAM & 16 GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί με κάρτα Micro SD για επιπλέον 32GB. To VeroTab A82i υποστηρίζει Bluetooth, Wi-Fi, HDMI καθώς και Wireless Display για να προβάλλεται το περιεχόμενο της οθόνης σε τηλεόραση ή μεγαλύτερη οθόνη.

 

Ανήκει στην κατηγορία των και σε συνδυασμό με το χαμηλό του βάρος (370 γραμ) προσφέρει εξαιρετική ευκολία μεταφοράς.

 

Kαλύπτεται από διετή εγγύηση και η ενδεικτική μέση τιμή λιανικής ανέρχεται στα 119 ευρώ.