Η Lenovo παρουσιάζει τη νέα Εταιρική Διαδικτυακή Πύλη για την περιοχή EMEA που διευκολύνει και επιταχύνει περαιτέρω την επιχειρηματική επικοινωνία.

lenovo logo NEWΞεκινώντας στις 4 Νοεμβρίου, η νέα διαδικτυακή πύλη για τους συνεργάτες της Lenovo αποτελεί μια νέα πρωτοποριακή διαδικτυακή πύλη με σταθερή εμφάνιση και αίσθηση, ευκολότερη περιήγηση και μια είσοδο για οποιαδήποτε ανάγκη των συνεργατών.

 

Η Lenovo ανακοίνωσε στο Canalys Channels Forum, της περιοχής EMEA, το λανσάρισμα της νέας ενιαίας διαδικτυακής πύλης EMEA Partner Portal. Η νέα διαδικτυακή πύλη θα διαθέτει ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας και ένα χώρο ενιαίας εξυπηρέτησης για τους επιχειρηματικούς συνεργάτες ώστε να λαμβάνουν τη βοήθεια και τις πληροφορίες που χρειάζονται.

 

Η νέα διαδικτυακή πύλη της Lenovo καθιστά για τους συνεργάτες ευκολότερη και γρηγορότερη δυνατότητα να λαμβάνουν, αυτομάτως και σε ένα μέρος, ξεχωριστές τιμές για τους υπολογιστές και τους servers, βοηθώντας τους να ανταποκριθούν γρήγορα στις ευκαιρίες.

 

Η επένδυση σε αυτή τη νέα διαδικτυακή πύλη τονίζει την αφοσίωση της Lenovo στο «πρώτο της κανάλι» στρατηγικής και βοηθά στη συγκέντρωση των συνεργατών σχετικών με το μάρκετινγκ, τη δικτύωση, τη διαχείριση και τις λειτουργίες κατάρτισης σε ένα μέρος, με μία μόνο είσοδο, απλή πλοήγηση και τα καλύτερα ηλεκτρονικά εργαλεία.

 

Όλα τα εργαλεία σε ένα μέρος
Η διαδικτυακή αυτή πύλη είναι μια κεντρική τοποθεσία όπου οι επιχειρηματικοί συνεργάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εξατομικευμένα ταμπλό, για τα τελευταία τοπικά νέα και τις σημαντικές λεπτομέρειες του λογαριασμού, καθώς και σε πλήθος άλλων εργαλείων αναζήτησης.

 

Από τις 4 Νοεμβρίου η νέα διαδικτυακή πύλη θα αντικαταστήσει το τρέχων δίκτυο συνεργατών της Lenovo που συμπεριλαμβάνει αρκετούς δευτερεύοντες ιστότοπους που απαιτούν ξεχωριστή είσοδο για τον κάθε χρήστη. Πάνω από 30 ξεχωριστές διαδικτυακές τοποθεσίες χρειάζονταν για να αποκτήσεις πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες της Lenovo και μέρα με τη μέρα μειώθηκαν σε μια, και για πρώτη φορά, απαιτείται μόνο μια απλή είσοδος για πρόσβαση στα διάφορα συνδεόμενα εργαλεία.

 

Εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα επαγγελματικά κανάλια
Χάρη στην διαισθητική του πλοήγηση και το βελτιωμένο σχεδιασμό, η νέα εταιρική διαδικτυακή πύλη της Lenovo θα επιτρέπει στους εταίρους να πάρουν εύκολα όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται με λίγα κλικ από τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone τους.

 

To νέο σύστημα θα παρέχει στους συνεργάτες ταμπλό με ατομικές, όπως επίσης, και εταιρικές πληροφορίες, στόχους κλήσεις για δράση που μπορούν να προσαρμοστούν στις εταιρικές τους ανάγκες. Επίσης, περιλαμβάνει ένα νέο εργαλείο co-branding για ευκολότερο κοινό μάρκετινγκ. Μαζί με αυτό έρχεται ένα νέο εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε εικόνες του προϊόντος , δελτία δεδομένων κλπ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η νέα διαδικτυακή πύλη θα προσφέρει μια επιλογή από μεθόδους επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου και μέσω μιας νέας λειτουργίας chat, σε συνδυασμό με αυτήν της Lenovo ΕΜΕΑ Linked -in (Κοινότητα εταίρων της Lenovo) & twitter ομάδες εταίρων @Lenovo LenovoPartnerCommunity).

 

Εκπαίδευση και πιστοποίηση
Επικεντρωμένη στην παροχή εκπαίδευσης από τις λειτουργίες έως τις πωλήσεις της περιοχής EMEA, το μάρκετινγκ και τις επιμέρους λειτουργίες, η νέα διαδικτυακή πύλη προσφέρει στους συνεργάτες την επιλογή να παρακολουθήσουν διάφορα μαθήματα. Το τμήμα εκπαίδευσης της σελίδας περιλαμβάνει ολοκληρωμένους εικονικούς οδηγούς και εγγυήσεις, καθώς και ισότιμη υποστήριξη μάρκετινγκ.