Η Sony επέλεξε την ηλεκτρονική τιμολόγηση μέσω της υπηρεσίας Paperless Connect της Impact. Από εκεί θα αποστέλλει αυτοματοποιημένα τα e-τιμολόγια στους πελάτες.

sony logo 2014Η Sony, ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των ηλεκτρικών ειδών παγκοσμίως, επέλεξε τις λύσεις και άυλης ηλεκτρονικής τιμολόγησης της Impact AE.

 

Συγκεκριμένα, η Sony θα αποστέλλει αυτοματοποιημένα τα ηλεκτρονικά τιμολόγια σε πελάτες της, μέσω της υπηρεσίας ηλεκτρονικής τιμολόγησης Paperless Connect. Βασικά κριτήρια επιλογής της άυλης αποστολής των τιμολογίων μέσω της υπηρεσίας ήταν η μέγιστη ασφάλεια, η εγγυημένη παράδοση στους πελάτες, καθώς και η επιβεβαίωση για την παραλαβή τους.

 

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τη σταδιακή εξάλειψη των εκτυπώσεων, προσφέρουν στη Sony τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία τιμολόγησης, ελαχιστοποιώντας τα λειτουργικά κόστη και απολαμβάνοντας μεγάλο διαχειριστικό όφελος.

 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Θανάσης Σακκάς, Υπεύθυνος Τιμολόγησης της εταιρείας: «Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη λύση της άυλης ηλεκτρονικής τιμολόγησης μέσω της υπηρεσίας Paperless Connect της Impact, λόγω του επιπέδου ασφαλείας, αλλά και μιας σειράς σημαντικών λειτουργιών που αυτή προσφέρει.

 

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να εφαρμόζουμε λύσεις που διασφαλίζουν την ακεραιότητα και την εγκυρότητα της διαδικασίας τιμολόγησης. Παράλληλα, μας δίνεται η ευκαιρία να ελαχιστοποιήσουμε τα λειτουργικά και διαχειριστικά κόστη και να ισχυροποιήσουμε την πράσινη πολιτική της εταιρείας».