Εάν ψάχνετε για προϊόντα ήχου που συνδυάζουν τη “δύναμη” με το κομψό design, τότε τα in-ear ακουστικά και τα φορητά ηχεία της Monster θα τραβήξουν την προσοχή σας.

04Ήχο πιο επιβλητικό κι από το όνομά τους υπόσχονται τα εντυπωσιακά ακουστικά και τα φορητά ηχεία της Monster.

 

H αμερικάνικη εταιρεία Monster φέρει τη βαριά κληρονομιά του σχεδιασμού των διάσημων ακουστικών Beats, την οποία και αξιοποιεί στο έπακρο προκειμένου να συνεχίσει να δημιουργεί πρωτοποριακά προϊόντα ήχου.

 

Τα Monster SuperStar είναι κομψά, στερεοφωνικά φορητά Bluetooth ηχεία, τόσο μικρά ώστε να χωράνε στην τσέπη σας! Ταυτόχρονα, όμως, αποδίδουν έναν δυνατό και καθαρό ήχο που θα σας  εκπλήξει… Το SuperStar υποστηρίζει ανοιχτεί ακρόαση ώστε να διεκπεραιώνει και τις τηλεφωνικές σας κλήσεις.

 

02Τα Monster Clarity HD είναι in ear ακουστικά ικανά να προσφέρουν κρυστάλλινο ήχο, υποστηρίζοντας παράλληλα επικοινωνία hands free.   Συμπληρώνουν ιδανικά κάθε φορητή συσκευή και θα γίνουν ο αχώριστος σύντροφος του smartphone σας!

 

H Monster κάνει μια ιδιαίτερη προσφοράς γνωριμίας,  προσφέροντας το Monster SuperStar (149€) και το Monster Clarity HD (49€) με μια τιμή πακέτο και τα δύο των 139€ με το ΦΠΑ. Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και ισχύει για τα προϊόντα που διατίθενται από τα καταστήματα της Cosmote – Γερμανός.

 

Περισσότερες πληροφορίες : AMY AE  τηλ. 210-6133000