Το σήμα κατατεθέν του Twitter ήταν ανέκαθεν τα tweets των 140 χαρακτήρων. Το ξέρετε όμως πως μπορείτε να παρακάμψετε τον περιορισμό αυτό; Να πώς!

 
long-tweets-ledeΟ περιορισμός των 140 χαρακτήρων αποτελεί στοιχείο που χαρακτηρίζει το Twitter από την πρώτη κιόλας στιγμή λειτουργίας του και παρά τις φήμες που έχουν ξεπεταχτεί κατά καιρούς, ο αριθμός τους δεν φαίνεται να αλλάζει. Ας είναι… Εσείς, να ξέρετε, μπορείτε να τον παρακάμψετε και να ανεβάσετε τα tweets σας, όσο μεγάλα κι αν είναι αυτά! Σε αυτό θα σας βοηθήσουν ορισμένες υπηρεσίες που θα αναλάβουν να μεταδώσουν το μήνυμά σας όσο μεγάλο κι αν είναι αυτό.

 
Πάμε να τις δούμε.

 

TinyPaste

 
Εξαιρετική περίπτωση πρόσθετου που θα αναλάβει να postάρει το μήνυμά σας με τη μορφή ενός tiny url: κάνοντας «κλικ» σε αυτό, βλέπετε το μήνυμα αυτούσιο. Κυκλοφορεί και ως add on για τον Firefox κάνοντας τη δουλειά σας ακόμα πιο εύκολη.

 

tiny-paste

 

Tall Tweets

 
Κάντε copy/paste ολόκληρα έγγραφα του Word, εκθέσεις και δοκίμια και γενικώς ξεπεράστε άφοβα τους 140 χαρακτήρες. Μπορείτε να επισημάνετε μάλιστα κείμενο όπως επίσης και να το μετατρέψετε σε εικόνα, εναλλακτικά το «σπάτε» αυτόματα και ανεβαίνει σε συνέχειες.

 

tall-tweets

 

TwitBlogs

 
Blogging στο Twitter; Κι όμως! Κάντε login με τον λογαριασμό σας στο Twitter και δημιουργήστε τα posts σας σαν να bloggάρατε κανονικά! Όταν τελειώσετε, αυτά θα ανέβουν με τη μορφή tweets με links.

 

twitblogs

 

ezTweets

 
Εργαλείο με εξαιρετικά απλή χρήση: γράφετε το κείμενό σας και αυτό αναλαμβάνει να το ανεβάσει με κάποιο τρόπο όχι μόνο στο Twitter αλλά και το Facebook! Για όσους συνηθίζουν να postάρουν υλικό και στα δύο δίκτυα, αποτελεί την καλύτερη λύση.

 

eztweets