Το μηχανικό πληκτρολόγιο Logitech G410 Atlas Spectrum TKL διαθέτει μηχανικούς διακόπτες Romer-G και έξυπνο φωτισμό RGB.

JPG 300 dpi (RGB)-G410 BOB GlowΗ Logitech ανακοίνωσε την κυκλοφορία του μηχανικού πληκτρολογίου Gaming Logitech G410 Atlas Spectrum TKL, ενός πληκτρολογίου που είναι εξαιρετικά ελαφρύ και περιλαμβάνει τους αποκλειστικούς μηχανικούς διακόπτες Romer-G της Logitech.

 

Το Μηχανικό πληκτρολόγιο Gaming Logitech G410 Atlas Spectrum TKL παρέχει γρηγορότερη ενεργοποίηση κατά 25 τοις εκατό σε σχέση με τα τυπικά μηχανικά πληκτρολόγια και περιλαμβάνει βελτιωμένη αντοχή και έξυπνο φωτισμό RGB με σχεδίαση TKL. Περιλαμβάνει επίσης την εφαρμογή Arx Control της Logitech G που εμφανίζει ποικίλες πληροφορίες για το παιχνίδι στη φορητή σας συσκευή.

 

“Σε συνεργασία με gamers όλων των ηλικιών και τις ομάδες μας eSports δημιουργήσαμε αυτό το εξαιρετικά ελαφρύ πληκτρολόγιο που είναι ανθεκτικό και πρακτικό”, αναφέρει ο Ujesh Desai, Αντιπρόεδρος και Γενικός διευθυντής του τμήματος Gaming της Logitech. “Το G410 Atlas Spectrum είναι το μηχανικό πληκτρολόγιο που ζητούσαν οι λάτρεις των προϊόντων μας. Είναι αρκετά μικρό, ώστε να σας παρέχει επιπλέον χώρο για να μετακινείτε το ποντίκι σας και αρκετά ελαφρύ, για να μπαίνει στο σάκο σας και να το παίρνετε μαζί σας εκτός σπιτιού, για να παίξετε.”

 

Αποκλειστικοί μηχανικοί διακόπτες Romer-G Mechanical Switches
JPG 300 dpi (RGB)-G410 ARXDOCKΤο Logitech G410 Atlas Spectrum περιλαμβάνει τους αποκλειστικούς μηχανικούς διακόπτες Romer-G που καταγράφουν το πάτημα των πλήκτρων έως και 25 τοις εκατό γρηγορότερα σε σχέση με τους μηχανικούς διακόπτες ανταγωνιστικών προϊόντων. Με σημείο ενεργοποίησης 1,5 mm, οι διακόπτες Romer-G λαμβάνουν τις εντολές γρηγορότερα και σας δίνουν το προβάδισμα στα ανταγωνιστικά παιχνίδια, όπου το κάθε χιλιοστό του δευτερολέπτου είναι σημαντικό. Με βελτιωμένη ανθεκτικότητα 70 εκατομμυρίων χτυπημάτων πλήκτρων, έως και 40 τοις εκατό περισσότερων από τα υπόλοιπα προϊόντα της αγοράς, μπορείτε να παίζετε με τη σιγουριά ότι το πληκτρολόγιό σας θα αντέξει τα πάντα.

 

Εξαιρετικά ελαφριά σχεδίαση TKL
Περιλαμβάνοντας όλα τα σημαντικά πλήκτρα για gaming, το Logitech G410 Atlas Spectrum μπορεί εύκολα να σας ακολουθήσει σε εκδηλώσεις LAN ή στο σπίτι του φίλου σας και καταλαμβάνει λιγότερο χώρο, όταν παίζετε. Χωρίς το αριθμητικό πληκτρολόγιο ή τα πλήκτρα μακροεντολών, έχετε επιπλέον χώρο, για να κάνετε μεγαλύτερες κινήσεις με το ποντίκι σας. Επίσης, με τη σχεδίαση μικρού μεγέθους, τα χέρια σας είναι πιο κοντά το ένα στο άλλο για βελτιωμένη άνεση, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για gamers χαμηλού DPI.

 

Έξυπνος φωτισμός Full Spectrum RGB
JPG 300 dpi (RGB)-G410 Detail1Ο κεντρικός φωτισμός πληκτρολογίου διευκολύνει τον εντοπισμό των σωστών πλήκτρων στο σκοτάδι και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Σε συνδυασμό με το λογισμικό Logitech Gaming, μπορείτε να εξατομικεύσετε το φωτισμό για κάθε πλήκτρο από μια παλέτα 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων. Με το πληκτρολόγιο μπορείτε να συγχρονίσετε τα μοτίβα φωτισμού σε όλες τις συσκευές Logitech G, να επισημάνετε πλήκτρα με χρώμα, για να παρακολουθείτε τα ξόρκια και άλλες εντολές, να αλλάξετε τα χρώματα ανάλογα με τη ρύθμιση που χρησιμοποιείτε ή να δημιουργήσετε εξατομικευμένα προφίλ παιχνιδιού.

 

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη φωτεινότητα, για να δημιουργήσετε το φωτισμό που σας αρέσει για ένα τέλειο περιβάλλον gaming. Το Logitech G410 Atlas Spectrum προσφέρει ενιαία κάλυψη φωτισμού στα πλήκτρα για καθαρή και ευκρινή εμφάνιση.

 

Arx Control
JPG 300 dpi (RGB)-G410 TOP noLight onWhite lowΤο Logitech Arx Control είναι μια δωρεάν εφαρμογή για κινητά για iOS ή Android που επιτρέπει στη φορητή σας συσκευή να εμφανίζει πληροφορίες στο παιχνίδι, σημαντικά στατιστικά στοιχεία συστήματος και άλλα πολλά. Το Logitech G410 Atlas Spectrum συνοδεύεται από μια βάση Arx Control, η οποία είναι μια πρακτική βάση για το τηλέφωνο ή το tablet που μπορεί να μετακινηθεί και να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του γραφείου σας, για να την χρησιμοποιείτε παράλληλα με το Arx Control.