Ταινίες της Disney και τo κανάλι FOXlife προστίθενται στην πλατφόρμα ψηφιακής τηλεόρασης μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης του ΟΤΕ.

conn-x-tvΠρόσβαση τόσο σε νέες και κλασικές ταινίες της Disney όσο και στο αγαπημένο κανάλι Foxlife με τους φανατικούς τηλεθεατές έχουν πλέον οι συνδρομητές του conn-x TV, της πλατφόρμας του ΟΤΕ για παροχή υπηρεσιών ψηφιακής τηλεόρασης μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης. Οι ταινίες της Disney-ABC-ESPN Television και το κανάλι FOXlife έρχονται να προστεθούν στα περισσότερα από 30 τηλεοπτικά κανάλια και στις υπηρεσίες FilmExpress και FilmClub που προσφέρει ήδη το conn-x TV. Οι προσθήκες αυτές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της συνεχούς επέκτασης και εμπλουτισμού του τηλεοπτικού και video on demand περιεχομένου του conn-x TV.


Οι ταινίες της Disney είναι πλέον διαθέσιμες στους συνδρομητές του conn-x TV χάρη στη συνεργασία με την Disney-ABC-ESPN Television. Στο  FilmExpress οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν όχι μόνο τα τελευταία blockbuster αλλά και μια μεγάλη συλλογή από κλασικές και πολυαγαπημένες ταινίες της Disney. Ήδη, το αξιαγάπητο ρομποτάκι WALL-E και οι φίλοι του που προσπαθούν να σώσουν την ανθρωπότητα καθώς και οι μαγικοί ήρωες από «Τα Χρονικά της Νάρνια: Ο Πρίγκιπας Κάσπιαν» είναι διαθέσιμα στο conn-x TV.


Στο FOXlife προβάλλονται σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση, σχεδόν ταυτόχρονα με την υπόλοιπη Ευρώπη και Αμερική, οι τελευταίοι κύκλοι των γνωστών και αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών Desperate Housewives και Greys Anatomy. Επίσης, σειρές όπως τo Criminal Minds, Dirt, Private Practice, Brothers and Sisters, Ellen, Dirty Sexy Money, Raising The Bar, Day Break, Pepper Dennis και Kevin Hill, κυριαρχούν στο prime-time του FOXlife. Παράλληλα, υπάρχουν και αποκλειστικά προγράμματα με όλα τα νέα της διεθνούς showbiz, όπως το Hollywood Magazine, Red Carpet Reporter, Fabulous Life of και τα Studio Portraits, με βιογραφίες των διαχρονικά μεγαλύτερων σταρ.
Με φανατικό κοινό σε 35 χώρες στις οποίες έχει παρουσία, το FOXlife, που διανέμει η FOX International Channels, αναμένεται να γίνει το αγαπημένο κανάλι και των συνδρομητών του conn-x TV.


connx TV, η τηλεόραση της νέας εποχής

Το conn-x TV του ΟΤΕ είναι η πιο προηγμένη τεχνολογικά, μορφή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος μέσω της απλής τηλεφωνικής πρίζας και της ευρυζωνικής σύνδεσης. Με το conn-x TV υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης περισσότερων από 30 τηλεοπτικών καναλιών με ψηφιακή εικόνα, ενώ με τις υπηρεσίες FilmExpress και FilmClub, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανά πάσα στιγμή τί θα δουν και πότε, ενώ μπορούν να κάνουν rewind, pause και fast forward.


Η υπηρεσία FilmExpress είναι ένα εικονικό Video Club με μία συλλογή που ξεπερνά τις 200 ταινίες. Το FilmClub, είναι ένα συνδρομητικό VideoClub που προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε περισσότερες από 800 γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, μουσικά videoclip, ντοκιμαντέρ, παιδικές σειρές κ.α.


Το connx TV διατίθεται σε ειδική τιμή γνωριμίας, 15 ευρώ/μήνα, μέχρι τις 31/05/2009, για 12 μήνες παραμονής. Στην τιμή περιλαμβάνεται τόσο η πρόσβαση στα τηλεοπτικά κανάλια του Conn-x TV όσο και στις ταινίες του FilmClub.


Το conn-x TV από τον ΟΤΕ διατίθεται αρχικά σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ηράκλειο Κρήτης, ενώ, σταδιακά μέσα στο 2009, θα διατεθεί σε όλες τις πρωτεύουσες νομών.