Το νέο Huawei Y5, το οικονομικό 4G smartphone με οθόνη αφής 4,5” και 4πύρηνο επεξεργαστή, έρχεται αποκλειστικά στο ΓΕΡΜΑΝΟ στην τιμή των 99€.

photo HUAWEI Y5Το οικονομικό Huawei Y5 διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,1 GHz και υποστηρίζει ταχύτητες 4G για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει γρήγορο σερφάρισμα στο Internet και μοναδικές εμπειρίες multimedia, με το προηγμένο 4G δίκτυο της COSMOTE.

 

Χάρη στο κομψό και βολικό του μέγεθος το Huawei Y5 συνδυάζει ιδανικά το στυλ με την λειτουργικότητα. Παράλληλα, οι δύο κάμερες και το Dual Tone Flash, επιτρέπουν στο χρήστη να απαθανατίζει κάθε στιγμή άμεσα και αξιόπιστα, με φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας, αλλά και να τραβάει υπέροχες selfies, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες φωτισμού.

 

Με το HUAWEI Y5 ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συνεχίζει να εμπλουτίζει τη μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones που διαθέτει στην ελληνική αγορά. Η συσκευή διατίθεται σε μαύρο και λευκό χρώμα στα 99€ ή δωρεάν με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE PLUS, σε οποιοδήποτε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σε όλη την Ελλάδα.