H Epson παρουσιάζει μεγάλο εύρος ψηφιακών εκτυπωτών και πρεσών στην Έκθεση Labelexpo 2015 που ικανοποιούν πλήρως…

epson2Στην Έκθεση Labelexpo 2015 η Epson επιδεικνύει το μεγαλύτερο φάσμα των ψηφιακών εκτυπωτών και πρεσών ετικετών, που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα, και αποκαλύπτει αρκετά νέα προϊόντα (περίπτερο 9A50 από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, Brussels Expo).

 

Η Epson προσφέρει την ευρύτερη γκάμα λύσεων εκτύπωσης ετικετών για την ικανοποίηση των αναγκών και του πιο μεγάλου φάσματος παραγωγής, σε σύγκριση με οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή σήμερα. Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν εκτυπωτές ετικέτας χειρός για το γραφείο, τη βιομηχανία, τις κατασκευές και το λιανικό εμπόριο, επιτραπέζιους, έγχρωμους εκτυπωτές ετικετών για εφαρμογές κατ’απαίτηση μέσα στο σπίτι, εκτυπωτές μεγάλου φορμά για εξειδικευμένες ετικέτες, αλλά και UV και inkjet πρέσες ανθεκτικές στο νερό, για μεγαλύτερους όγκους εμπορικών εφαρμογών.

 

Το κάθε μηχάνημα είναι πλήρως ανεπτυγμένο από την Epson και κάθε εξάρτημα – hardware, κεφαλή εκτύπωσης, μελάνια και λογισμικό – όλα είναι κατασκευασμένα από την Epson με στόχο να αποδίδουν την καλύτερη δυνατή απόδοση.

 

Στα highlights της Έκθεσης Labelexpo είναι:
4urhf5qmgXJ6q9MkTTIoLaieuqIGB2sqtCLOyPJN_0k,e_2vIvEukiwt7yZOq1suhoepsonΟ SurePress L-6034VW, ενσωματώνοντας την ηγετική τεχνολογία της Epson, PrecisionCore, και μελάνια UV, LED cured, με in-line ψηφιακό βερνίκι και λευκά μελάνια υψηλής αδιαφάνειας. Αυτή η πρέσα είναι ιδανική για υψηλής ποιότητας δουλειές, μικρού έως μεσαίου όγκου, παράγοντας ετικέτες με εξαιρετική αντοχή στις καιρικές συνθήκες και τις γρατζουνιές. Η συγκεκριμένη πρέσα είναι πλέον διαθέσιμη στο εμπόριο και οι πρώτες εγκαταστάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

Η επτάχρωμη SurePress L-4033AW: η μοναδική στον κόσμο υδατική inkjet πρέσα ετικετών και είναι ιδανική για γρήγορες εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας και αξίας. Αυτή η δημοφιλής πρέσα προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης σε μια ευρεία γκάμα κλασικών υλικών ετικέτας, συμπεριλαμβανομένης της καθαρής μεμβράνης και των μεταλλικών υλικών ετικέτας, χωρίς την ανάγκη για προεργασία ή επιστρώσεις.

 

Αρκετά μοντέλα από τη σειρά ColorWorks: αυτοί οι επιτραπέζιοι εκτυπωτές έγχρωμης ετικέτας είναι ιδανικοί για περιβάλλοντα παραγωγής, διοίκησης, λιανικού εμπορίου και υγειονομικής περίθαλψης. Για πρώτη φορά, το C3500 θα παρουσιαστεί σε μια προσιτή βραχύχρονη, roll-to-roll ρύθμιση. Επιπλέον, ο πιο πρόσφατος ColorWorks C7500 με την καινοτόμα, μόνιμη PrecisionCore, θα εκτυπώνει ετικέτες ποιότητας σε μια ευρεία γκάμα υλικών, σε εύρος έως και τεσσάρων ιντσών, σε ταχύτητα 300mm/sec – με ή χωρίς δυνατότητα rewind.

 

Οι μικροί κατασκευαστές ηλεκτρονικών ετικετών, LabelWorks: είναι ιδανικοί για απαιτήσεις ετικετών με μεγάλη διάρκεια ζωής, στο γραφείο, στην αποθήκη και το εργοστάσιο, κλπ. Ένα νέο μοντέλο με μοναδικά βιομηχανικά χαρακτηριστικά θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση.

 

epson4Εκτυπωτής 64 ιντσών, SureColor SC-S: ο τέλειος εκτυπωτής για να παράξει εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης για ένα μεγάλο εύρος μικρών έως πολύ μεγάλων ετικετών, σε φορμά επαναληπτικής διαδικασίας, για δυσκολοφόρετα αυτοκόλλητα και χαλκομανίες, σε μια μεγάλη ποικιλία υποστρωμάτων.

 

Επιτέλους, η Epson θα αποκαλύψει έναν νέο εκτυπωτή στην Έκθεση Labelexpo που έχει τη δυνατότητα να παρέχει βελτιωμένες δυνατότητες proofing των συσκευασιών.

 

«Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο σε σχετικά σύντομο διάστημα και σήμερα έχουμε μια καταπληκτική σειρά προϊόντων σχεδιασμένα να παράγουν ετικέτες για κάθε ανάγκη, χρησιμοποιώντας μια επιλογή από μελάνια και σε μια μεγάλη ποικιλία υποστρωμάτων», αναφέρει ο Duncan Ferguson, Διευθυντής, Υπεύθυνος Professional Graphics, Epson Ευρώπης.

 

epson3«Τα προϊόντα μας οδηγούνται από τη ζήτηση της αγοράς και έχουν κατασκευαστεί έτσι ώστε να είναι προσιτά, εύκολα στη χρήση και να προσφέρουν μια χρόνια ποιότητα, επίδοση και αξία. Είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στον τομέα κατασκευής ετικετών και στρατηγική μας είναι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της βιομηχανίας και να προετοιμαστούμε και να προσαρμοστούμε σε αυτές, καθώς αλλάζουν.