Η Profile Software ενισχύει την παρουσία της στην Ελβετία, αποκτώντας νέους πελάτες – συνεργασίες και αξιοποιώντας τις ευκαιρίες στην τοπική αγορά.

Profile_logo_finalΗ Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, ενισχύει την ανάπτυξη του επιχειρηματικού της σχεδιασμού στην αγορά της Ελβετίας, με την απόκτηση νέων πελατών και νέων συνεργασιών για την βέλτιστη αξιοποίηση των επιχειρηματικών ευκαιριών στη χώρα.

 

Η Profile Software Suisse, μέλος του ομίλου Profile Software, έχει ήδη υλοποιήσει επιτυχώς λύσεις για διαχείριση επενδύσεων σε κορυφαίους οργανισμούς της χώρας με διεθνή παρουσία όπως Private Banks, καθώς και Fund και Wealth Management εταιρείες. Η συνεργασία που διαθέτει ο όμιλος με την ΑιΜ Services έχει συμβάλλει αποδοτικά στην επίτευξη των αρχικών στόχων ενώ η προσθήκη νέων συνεργασιών στο δίκτυο της Profile ενισχύει την παρουσία της στις Γερμανόφωνες περιοχές της χώρας καθώς και σε γειτονικές αγορές.

 

Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των αυξανόμενων απαιτήσεων των πελατών της, η Profile διευρύνει την τοπική ομάδα με κορυφαίους consultants, καταξιωμένους business analysts και integrators του χώρου για να ενδυναμώσει την τοπική της παρουσία προσφέροντας ανταγωνιστικές υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας στο χρηματοοικονομικό τομέα.

 

Ανάμεσα στις λύσεις που έχουν υλοποιηθεί στην Ελβετική αγορά είναι: το IMSplus, η βραβευμένη πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων, και το Mobius Wealth η λύση διαχείρισης επενδύσεων μέσω κινητών συσκευών (smartphones και tablets), προσφέροντας προηγμένη και αρθρωτή λειτουργικότητα για ολοκληρωμένη κάλυψη των απαιτήσεων των Wealth Management εταιρειών και Private Banks.

 

Σε συνέχεια της πρόσφατης παρουσίασης στην Ελβετία, το Axia, η web-based, omni-channel εφαρμογή, που προσφέρει ευελιξία στους Wealth Managers και τις Τράπεζες, χωρίς απαιτήσεις για εσωτερική ΙΤ υποδομή, προσελκύει αυξημένο ενδιαφέρον. Το Axia ενσωματώνει μια ισχυρή λύση client onboarding για αυτοματοποίηση της διαδικασίας εξασφαλίζοντας συμμόρφωση στις τοπικές και εταιρικές οδηγίες. Η λύση διασυνδέεται με οποιοδήποτε back-end σύστημα, ενώ προσφέρει μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης στον πελάτη.

 

Συνέπεια της διεύρυνσης των δραστηριοτήτων του ομίλου αποτελεί και η συμμετοχή της Profile σε εκδηλώσεις, όπως το Richmond Finance Summit, που πραγματοποιείται στις 1 & 2 Οκτωβρίου στο Beau Rivage Palace, στην Λωζάννη. Αποτελεί κορυφαίο συνέδριο για τον Ελβετικό χρηματοοικονομικό τομέα, με βασικό χαρακτηριστικό τη διοργάνωση one-to-one συναντήσεων μεταξύ των κορυφαίων τραπεζικών στελεχών και ειδικευμένων επαγγελματιών του χρηματοοικονομικού λογισμικού, στις οποίες παρουσιάζονται οι νέες τάσεις στο χώρο, που θα συμβάλλουν στην διαμόρφωση μελλοντικών στρατηγικών.

 

Κατά τη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου, τα στελέχη της Profile θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ενημερώσουν την αγορά για τις νέες, προηγμένες πλατφόρμες διαχείρισης επενδύσεων που αναπτύσσει, με επίκεντρο την πελατοκεντρική προσέγγιση και ευελιξία που παρέχουν.

 

Οι λύσεις της Profile Software έχουν υλοποιηθεί με επιτυχία σε Ελβετικούς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς για την αποτελεσματική διαχείριση των επενδύσεων τους, ενώ η εταιρεία έχει βραβευτεί με βάση την προηγμένη λειτουργικότητα των συστημάτων της.