Από το δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ, Cosmote, Γερμανός θα διατεθούν στις 9 Οκτωβρίου τα πολυαναμενόμενα 4G+ iPhone 6s και iPhone 6s Plus στην αγορά.

iPhone 6sΣτις 9 Οκτωβρίου θα διατεθούν στην Ελλάδα τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus από το μεγαλύτερο εμπορικό δίκτυο καταστημάτων OTE, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

 

Kαι τα δύο νέα iPhone υποστηρίζουν ταχύτητες 4G+ που σε συνδυασμό με το δίκτυο 4G+ της Cosmote απογειώνουν την εμπειρία mobile internet των χρηστών. Η Cosmote διαθέτει το 4G+, που επιτρέπει ταχύτητες έως 300Mbps, σε περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας -σε καλοκαιρινούς και χειμερινούς προορισμούς-, ενώ προχωρά με ταχείς ρυθμούς την επέκταση του δικτύου σε όλη την Ελλάδα.

 

H υπεροχή του δικτύου της Cosmote αποδεικνύεται και από το προηγμένο δίκτυο 4G της Cosmote διαθέσιμο σε περισσότερο από το 77% του πληθυσμού της χώρας.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι νέες συσκευές iPhone 6s και iPhone 6s Plus με οθόνες Retina 4,7″ και 5,5″ αντίστοιχα, βελτιώνονται σημαντικά από τους προκατόχους τους με πιο ανθεκτικά κατασκευασμένο αλουμίνιο, ταχύτερο Α9 επεξεργαστή, δυνατότητες 4Κ video αλλά και νέα τεχνολογία 3D Touch αυξάνοντας τις δυνατότητες λειτουργίας των τηλεφώνων, ενώ θα είναι διαθέσιμα σε τέσσερα χρώματα, χρυσό, γραφίτης, ασημί και ροζ χρυσό.

 

Τα νέα iPhone, αναμένεται να ενδυναμώσουν την διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά των smartphones στην Ελλάδα, αφού το 1ο εξάμηνο του 2015 πάνω από το 60% των συσκευών που διέθεσε η Cosmote ήταν Smartphones, ενώ περισσότερες από 1.000.000 πουλήθηκαν στην ελληνική αγορά, μία αύξηση της τάξεως του 40% σε σύγκριση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2014.

 

Tο δίκτυο καταστημάτων OTE, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις της τεχνολογίας της Apple να αποκτήσουν φθηνότερα τα νέα iPhone για να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία που προσφέρουν οι απίστευτες τεχνολογικές δυνατότητες τους, ανταλλάζοντας την παλιά τους συσκευή μέσω της Υπηρεσίας ανταλλαγής κινητού. Την ίδια στιγμή, θα συνδυάζονται και με μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του κοινού.