Φοιτητικές προσφορές φέρνει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε προϊόντα τεχνολογίας, όπως smartphones και tablets σε 24 άτοκες δόσεις για το νέο ακαδημαϊκό έτος.

ΓΕΡΜΑΝΟΣ Get On BoardΟι φοιτητές που θα επισκεφτούν ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, θα επωφεληθούν από ξεχωριστές προσφορές σε επιλεγμένα Smartphones, Tablets, τηλεοράσεις, παιχνίδια, αξεσουάρ, wearables και ασύρματα τηλέφωνα, μέσα από μια μεγάλη γκάμα.

 

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ, οι φοιτητές, μπορούν να αποκτήσουν φθηνότερα επιλεγμένα Smartphones όπως το Samsung Galaxy A3 που διατίθεται στα 249€ από 289€ και το MLS Diamond στα 299€ από 369€. Επιπλέον, θα βρουν τα αποκλειστικά 4G Smartphones Huawei Y5 μόνο με 99€ και το ΖΤΕ Blade A460 στα 109€ ή δωρεάν με σύνδεση στο COSMOTE KαρτοΣυμβόλαιο Student.

 

PrintΌσοι επιθυμούν να ξεκινήσουν τη φοιτητική χρονιά με ένα ολοκαίνουριο Tablet, μπορούν να αποκτήσουν φθηνότερα επιλεγμένα Tablets, όπως το LENOVO A8-50 3G, με δώρο θήκη στα 159€ από 230€ και το αποκλειστικό MLS iQTab Ultra 3G στα 169€ από 230€. Επιπλέον, κάνοντας σύνδεση στο COSMOTE KαρτοΣυμβόλαιο Student και στο COSMOTE Internet On The Go Student, μπορούν να τα αποκτήσουν μόνο με 57,70€.

 

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι φοιτητές μπορούν, επίσης, να αποκτήσουν Laptops φθηνότερα όπως το Quest D-Touch 2 in 1, με αποσπώμενη οθόνη αφής, στα 269€, θήκες για Tablets με έκπτωση έως 20%, Bluetooth με έκπτωση έως 20% και πολλές ακόμα προσφορές σε τηλεοράσεις, ασύρματα, Games, αξεσουάρ και wearables.

 

Ξεφυλλίστε ολόκληρο το φυλλάδιο με τις φοιτητικές προσφορές των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ εδώ.