H Activision ανακοίνωσε το Call of Duty World League, το gaming πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο για όλους τους φαν του διάσημου παιχνιδιού.

CODES_LG_WorldLegue_RGBΑνακοινώθηκε το νέο παγκόσμιο πρωτάθλημα eSports, το Call of Duty World League, με τους οπαδούς -ταυτόχρονα- να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν live-streamed events. Βέβαια, επειδή πρωτάθλημα χωρίς έπαθλο δεν υπάρχει, ο νικητής θα κερδίσει $3 εκατ.

 

Το πρωτάθλημα θα χωρίζεται σε Pro Division και Challenge Division, με την τελευταία κατηγορία να διαθέτει αγώνες με ερασιτεχνικές ομάδες. Όσον αφορά το Pro Division θα αρχίσει τον Ιανουάριο του 2016 με ομάδες που προέρχονται από τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Αυστραλία.

 

Σκοπός τους να κερδίσουν μια θέση στο Call of Duty Championship που θα διεξαχθεί το φθινόπωρο και θα χαρίζει βραβείο με ποσό τριπλάσιο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια!

 

Έτσι, θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν, όχι μόνο οι επαγγελματίες παίκτες, αλλά και οι casual gamers που πιστεύουν ότι ανήκουν στη λίστα με τους κορυφαίους COD παίκτες. Αξίζει να αναφερθεί ότι καθένα από τα Division θα τροφοδοτήσει τον μεγάλο τελικό του Call of Duty Championship.