Το Lykio της CCS -πλατφόρμα παρακίνησης μάθησης του ανθρώπινου δυναμικού- βραβεύτηκε στα Social Media World Awards και στα BITE Awards.

LogosΗ CCS Digital Education, διεθνής πάροχος πρωτοποριακών εφαρμογών ηλεκτρονικής εκπαίδευσης, ανακοίνωσε σήμερα ότι το Lykio (www.lyk.io), το πρώτο ολοκληρωμένο περιβάλλον παρακίνησης μάθησης του ανθρώπινου δυναμικού (learning motivation environment) στην παγκόσμια αγορά, τιμήθηκε με δύο σημαντικές διακρίσεις:

 

– Το Βραβείο Social Learning Excellence, στα βραβεία του Συνεδρίου Social Media World Conference 2015, που διοργανώνει η SmartPress,
– Χρυσό Βραβείο στην Κατηγορία «Εφαρμογές για Training» των BITE Awards 2015, που διοργανώνει η Μπούσιας Επικοινωνίες.

 

Οι βραβεύσεις αποτελούν την πρώτη αναγνώριση της τεχνολογικής καινοτομίας του Lykio, που αποτελεί μοναδικό προϊόν στην παγκόσμια βιομηχανία λύσεων Corporate Training.

 

To Lykio είναι μια cloud-based λύση, ανεπτυγμένη με βάση τα πλέον σύγχρονα εργαλεία και τάσεις για τη διαχείριση ταλέντων στην παγκόσμια αγορά, που απαντά στην ανάγκη των σύγχρονων οργανισμών για ενδυνάμωση της παρακίνησης των εργαζομένων. Το Lykio ενσωματώνει στοιχεία της θεωρίας του Micro-learning, όπου από τη συνολική πληροφορία (που είναι συνήθως ακόπως επαναλαμβανόμενη και βρίθει «θορύβου») αποκαλύπτονται τα σημαντικά μηνύματα, τα οποία προσφέρονται σε μικρές «μπουκιές» γνώσης που συμβάλλουν στην εύκολη αφομοίωση (”Chunks of Memory” theory), ενώ προσφέρει εκπαίδευση προσαρμόσιμη στο ρυθμό που χρειάζεται κάθε εργαζόμενος προκειμένου να απορροφήσει την πληροφορία.

 

Οι οργανισμοί που χρησιμοποιούν το Lykio διασφαλίζουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της εκπαίδευσης, τόσο άμεσα (αυξημένα ποσοστά εμπλοκής και συμμετοχής των εργαζομένων) όσο και μακροπρόθεσμα (καλύτερη αποτύπωση της πληροφορίας), αλλά και ταχύτερη ενσωμάτωση των νέων εργαζομένων στη «ζωή» και την κουλτούρα της επιχείρησης. Η πλατφόρμα συμβάλλει επίσης στην ενίσχυση της ομαδικότητας και της συνεργασίας μεταξύ των εργαζομένων, ενώ προσφέρει μια ολοκληρωμένη, πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία που ενισχύει την εικόνα της επιχείρησης μεταξύ των ανθρώπων της.

 

Το Lykio ανακοινώθηκε στην αγορά τον Ιούλιο του 2015 και αποτελεί το πρώτο, στην παγκόσμια αγορά, ολοκληρωμένο περιβάλλον παρακίνησης μάθησης του ανθρώπινου δυναμικού. Η καινοτομία των χαρακτηριστικών του και η μοναδικότητα των επιλογών που προσφέρει στους σύγχρονους οργανισμούς αναγνωρίστηκαν από την αγορά με τη διπλή βράβευση της πλατφόρμας σε μόλις δύο μήνες.

 

Ο Ηλίας Παρλαβάντζας, Διευθύνων Σύμβουλος της CCS, σχολίασε:
“Για τους σύγχρονους οργανισμούς και επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο, η αποτελεσματική και ομοιογενής διάχυση και διατήρηση γνώσης – είτε πρόκειται για εμπορική/τεχνική πληροφορία, ή για τα σωστά εταιρικά μηνύματα – αποτελεί μία διαρκή πρόκληση, ειδικά για τις ομάδες εργαζομένων που βρίσκονται σε απομακρυσμένα σημεία. H ομάδα της CCS σχεδίασε και ανέπτυξε ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον παρακίνησης της μάθησης που ανταποκρίνεται αποτελεσματικά σε αυτήν την ανάγκη, σεβόμενο τη διαφορετικότητα και την προσωπικότητα των εκπαιδευομένων. Είμαι περήφανος για τη διπλή διάκριση και την αναγνώριση της αγοράς στη μοναδικότητα του Lykio. Είναι μια ακόμα επιβράβευση της συστηματικής προσπάθειας των ανθρώπων της CCS.»