Το YouTube έχει την πολύ ενδιαφέρουσα και βολική λειτουργία των playlists (λιστών αναπαραγωγής), όμως ακόμα κι αυτές, μπορείτε να τις συνδυάσετε!

 
dj-2512Οι περισσότεροι χρήστες του YouTube χρησιμοποιούν τις playlists τους με τον απλό, κλασσικό τρόπο: βρίσκουν δηλαδή μία που να τους αρέσει, την επιλέγουν και την αφήνουν να παίζει στο παρασκήνιο, καθώς εκείνοι κάνουν οτιδήποτε άλλο στο PC τους. Το ξέρατε όμως ότι υπάρχουν κι άλλα που μπορείτε να κάνετε με τις λίστες αναπαραγωγής στο YouTube όπως φερ’ ειπείν να τις… μιξάρετε;!

 
Ω ναι, σαν άλλος Όκενφολντ, Τιέστο ή Βαν Μπιούρεν, μπορείτε να συνδυάσετε κομμάτια από δύο ή και περισσότερες playlists δημιουργώντας έτσι… υπερplaylists και αφήνοντάς τες να παίζουν για ώρες. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να επισκεφθείτε το Randomtube, ένα site που θα αναλάβει να το κάνει όλο αυτό για ‘σας. Μπαίνοντας εκεί, θα δείτε ένα κεντρικό πλαίσιο όπου εισάγετε usernames του YouTube. Κάθε playlist έχει δημιουργηθεί και από κάποιον λογαριασμό. Ε, αυτούς τους λογαριασμούς πρέπει να πληκτρολογήσετε εκεί. Αν οι playlists που έχετε βάλει στο μάτι ανήκουν σε έναν χρήστη, τότε απλώς γράφετε το username του. Αν πάλι ανήκουν σε περισσότερους, τους χωρίζετε με “,”.

 

randomtube

 
Μόλις πατήσετε το Get playlists, στην οθόνη σας θα εμφανιστεί μια λίστα με όλες τις playlists των χρηστών που εισάγατε στο προηγούμενο βήμα. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε αυτές που επιθυμείτε να μιξάρετε και να αφήσετε το Randomtube να κάνει τα… μαγικά του! Για την κάθε playlist μπορείτε να δείτε τα κομμάτια που περιλαμβάνει κατά προσέγγιση ενώ κατά την αναπαραγωγή θα σας παρουσιάζεται τόσο ολόκληρη η λίστα, όσο και σχετικά βίντεο με αυτό που παίζει.

 
Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε το username ενός λογαριασμού που σας ενδιαφέρει, φτάνει να πάτε στο κανάλι του και να κάνετε copy/paste οτιδήποτε υπάρχει μετά το www.youtube.com/channel/ στο URL.