Τα κανάλια Novasports φιλοξενούν και φέτος το 7ο PICK Πάτρας που θα “τρέξει” στις τηλεοράσεις σας. Ετοιμαστείτε για μάχες με κορυφαίους οδηγούς Kart.

sΤο 7ο Διεθνές Σιρκουί για Kart στην Πάτρα (P.I.C.K.) τρέχει και τη φετινή σεζόν στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 11:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, τις μάχες των κορυφαίων οδηγών του Kart.

 

Το P.I.C.K. είναι ένα σημαντικό αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός και μετατρέπει την Πάτρα σε κόμβο μηχανοκίνητου αθλητισμού. Για τη Forthnet αποτελεί στρατηγική επιλογή η στήριξη του ελληνικού αθλητισμού. Και αυτή την επιλογή την κάνουμε πράξη με το «Παίζουμε Ελλάδα» σε όλα τα αθλήματα, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας μας. Έτσι και φέτος, τα αθλητικά κανάλια της Nova, θα «Παίξουν Πάτρα» καλύπτοντας τις «μάχες» των μεγαλύτερων ονομάτων του Kart στην Ελλάδα και τις αναμετρήσεις τους με κορυφαίους οδηγούς από το εξωτερικό».

 

Στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, για το 7ο Διεθνές Σιρκουί για Kart στην Πάτρα (P.I.C.K.), εκπροσωπώντας την Forthnet, η Διευθύντρια Προγράμματος, κα. Αγάπη Κεφαλογιάννη, μίλησε για τη στήριξη που παρέχει η εταιρεία στη διοργάνωση. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για 3η συνεχόμενη χρονιά στηρίζουμε ως τηλεοπτικός μεταδότης, το Διεθνές σιρκουί καρτ Πάτρας, το P.I.C.K. Πρόκειται για τη μοναδική αθλητική διοργάνωση για καρτ στο είδος της στην Ελλάδα, δεδομένου ότι η αγωνιστική διαδρομή διεξάγεται σε μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο Ιστορικό Κέντρο της Πάτρας.

 

Photo 1..Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τα κανάλια Novasports με ζωντανές συνδέσεις, επαγγελματικό σχολιασμό, και ολοκληρωμένη στατιστική κάλυψη, θα προβάλλουν – τη μοναδική στο είδος της – αθλητική διοργάνωση για Kart στην Ελλάδα. Το Ιστορικό Κέντρο της Πάτρας, θα μετατραπεί σε πίστα για αγώνες, προσφέροντας στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού συναρπαστικό θέαμα με κούρσες, ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του Kart στην Ελλάδα και τους κορυφαίους οδηγούς από το εξωτερικό.

 

Οι αγώνες θα προβληθούν ταυτόχρονα, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και μέσω του Web TV του www.novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι για συνδρομητές Forthnet/Nova. Παράλληλα, οι αγώνες θα μεταδοθούν και το ίδιο βράδυ σε επανάληψη από το Novasports 4 στις 20:00.