Με… «γονίδια» από τη Rampage II, η νέα μητρική κάρτα Rampage II GENE υπερηφανεύεται για τα σύγχρονα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις της.

Asus ROG Rampage II GENE

Asus ROG Rampage II GENE

H ASUS παρουσίασε τη νέα ROG (Republic of Gamers) Rampage II GENE, μια μητρική που βασίζεται στην πλατφόρμα X58 και που αποτελεί την απάντηση της εταιρείας στην απίστευτη ζήτηση των gamers και των απαιτητικών χρηστών για motherboards τύπου mATX.  Με γονίδια από τη Rampage II, τη σειρά μητρικών της ASUS που έσπασε παγκόσμια ρεκόρ επιδόσεων, η Rampage II GENE  υπερηφανεύεται για τα χαρακτηριστικά της όπως το MemOK! που διευκολύνει αναβαθμίσεις της μνήμης, το CPU Level Up για εύκολο boosting στις επιδόσεις, ή την onboard κάρτα ήχου SupremeFX X-Fi για απίστευτα ρεαλιστικό ήχο surround.


Ατομική ενέργεια για ατομική χρήση

Με την Rampage II GENE, η ASUS κατάφερε να συμπληρώσει με επιτυχία το κενό που δημιουργούσε η έλλειψη μιας κάρτας διαστάσεων mATX από τη σειρά ROG, μιας σειράς προϊόντων που έχει αποσπάσει πολλά εγκώμια.

Για πρώτη φορά, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να δαμάσουν πλήρως την ισχύ του επεξεργαστή Intel® CoreTM i7, μέσα από ένα σασί με διαστάσεις και βάρος κατά πολύ μικρότερα από αυτά ενός τυπικού ΑΤΧ για desktop PC.  Η Rampage II GENE αποτελεί έναν εκπληκτικό συνδυασμό overclockability, tweakability και stability, ο οποίος μπορεί να εξολοθρεύσει χωρίς δυσκολία άλλες full-sized ATX μητρικές.


MemOK! Κάθε τσιπ μνήμης είναι Okay!

Η λειτουργία MemOK! σχεδιάστηκε με σκοπό να απαλλάξει από τις ανησυχίες τους χρήστες που προχωρούν σε αναβάθμιση της μνήμης του υπολογιστή τους. Σε περίπτωση που ο υπολογιστής αποτύχει να εκκινήσει μετά την εγκατάσταση νέας RAM, το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να πιέσει ένα κουμπί πάνω στη μητρική, σε θέση με εύκολη πρόσβαση, κι από εκεί και πέρα το MemOK! θα αναλάβει να φορτώσει αυτόματα τις ρυθμίσεις ασφαλείας που επιτρέπουν την εκκίνηση του συστήματος. To MemOK! μπορεί να ανιχνεύει γρήγορα και να επιλύει προβλήματα μνήμης, ακόμη και στην περίπτωση που χρησιμοποιείται κάποια ασταθής ή προβληματική μνήμη!


Ανώτερο In-game Audio με την κάρτα SupremeFX της X-Fi

Η onboard κάρτα ήχου SupremeFX της X-Fi εξασφαλίζει πεντακάθαρο ήχο και απίστευτα ρεαλιστικά ηχητικά εφέ για τα παιχνίδια. Τα αυθεντικά EAX ηχητικά εφέ, από την έκδοση EAX 1.0 έως και τα EAX HD4.0, επιτρέπουν στους gamers να απολαύσουν το παιχνίδι τους και να βυθιστούν στη μαγεία του. Το πρωτοποριακό CMSS-3D positional audio της X-Fi δίνει στους gamers ένα διακριτό πλεονέκτημα κατά την ώρα του παιχνιδιού, ενώ το Crystalizer βελτιώνει δραματικά τη συνολική ποιότητα του ήχου.


Χαρακτηριστικά

Model Rampage II GENE
CPU LGA1366 socket for Intel® CoreTM i7
Chipset Intel® X58/ICH10R
System Bus Up to 6.4 GT/s with QuickPath Interconnection
Memory 6 x DIMM, Triple Channel, up to 24GB
DDR3 2000(O.C.)/1800(O.C.)/1600(O.C)/1333/1066 MHz
Expansion slot 2 x PCIe2.0 x16 slot, supports dual x16
1 x PCIe2.0 x4
1 x PCI 2.2
Multi-GPU Support NVIDIA SLITM / ATI CrossFireXTM
Storage 7 x SATA 3.0 Gb/s
1 x eSATA 3.0 Gb/s
1 x UltraDMA 133, support RAID 0, 1, 0+1, 5, and JBOD
LAN Gigabit LAN
Audio Onboard SupremeFX X-Fi 8-Ch. Audio with EAX4.0 support
Other I/O ports 1*PS/2, 1*eSATA, 1*IEEE1394a, 1*Clr CMOS, 1*Optical S/PDIF
USB / IEEE1394a 12 x USB2.0 (6+6)  / 2 x 1394a ports (1 at back I/O, 1 onboard)
Fan connector 5 (1 x CPU / 2 x Chassis / 2 x Optional)
Software (Full version) Kaspersky anti-virus, Futuremark® 3DMarkTM06 Advanced Edition
Features MemOK!, CPU Level Up, Keyboard-TweakIt, Extreme Tweaker, iROG, Loadline Calibration, LCD Poster, EPU-6 Engine, Q-Fan plus, Voltiminder LED
Form Factor mATX Form Factor, 9.6″x 9.6″ (24.4cm x 24.4cm)